Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да не знае зашо ме префрлиле у 2-ра единица па сеа ме вратија у 1-ва?
Барем да ме известевте ако не друго, м?
Веќе не знам кај да пријавувам штета.-.-:

We'll have 7 new countries in eJahan from day 13. 4 of them are requested in Forum, and 3 of them were not.

They are:

1. Poland (requested): Will be bordered with Germany

2. Serbia (requested): Will be bordered with Romania, Bulgaria and Hungary

3. Finland (requested): Will be bordered with Russia

4. Croatia (requested): Will be bordered with Hungary and Serbia

5. Macedonia: Will be bordered with Serbia and Bulgaria

6. Georgia: Will be bordered with Turkey and Russia

7. Egypt (the 1st African country in eJahan): Will be bordered with Turkey

Грција не е додадена така да ке мојме да ја освојме без проблем ко ке ја додадат:salut:

Има посебна тема за таа игра.

Префрлена си пошто првата единица е елитна со чинови генерал, а и мораше да се направи реорганизација секоја единица да има над 10 члена...до недела ќе биде готова новата организација...а за штета мислам дека треба кај кољо92 да пријавуваш сега ама не сум 100% сигурен

Dali Smert igra seuste eRepublik ? ina4e dobar strateg e :)

Јас ко што видов игра пошто работел денес :helou:

Конечно :vozbud:

Имаме уште еден генерал. Генерал Dragje. :)

Ај нека ми е аирлија чинот.

честито ... еве и ја да се пофалам дека пред 2-3 дена и ја станаФ, него сакам да прашам шо аир од тоа шо сум генерал??? (освен шо иам поголем демиџ)

честито ... еве и ја да се пофалам дека пред 2-3 дена и ја станаФ, него сакам да прашам шо аир од тоа шо сум генерал??? (освен шо иам поголем демиџ)

Aко веќе гледаш така....што аир од играва?

кај мене треба да пријавуваш :)

Знае ли некој со кое програмче може да се снима battle fieldot кога има војна на пример неколку минути кога ќе се бориме...
и ако некој има можност нека ја снима акцијата во аљаска во 21 часот

Aко веќе гледаш така....што аир од играва?

А од која игра аир си видел ти?! ... него играва за занимација, и пошо не ми зима мн време. Него озбилно сеа :P, више кога ги даам сите пари на оружја, шо имам аир од тоа??? (вака барем куќа ке си купев, или на други заебанции ќе си ги трошам парите:))

Знае ли некој со кое програмче може да се снима battle fieldot кога има војна на пример неколку минути кога ќе се бориме...
и ако некој има можност нека ја снима акцијата во аљаска во 21 часот

Camtasia Studio, или некое програмче слично на тоа.

Мењавајте пасворди на ереп ќе не хакнат сите го хакнаа повторно прецедателот на русија и прееска ме хакнаа и мене ама јас немав ништо пари бидејќи сите ги воложив во обложувалница и тие отишле и ми го смениле типот :nesvest::drk::drk::pusk::pusk::drk::drk::nesvest:

Мењавајте пасворди на ереп ќе не хакнат сите го хакнаа повторно прецедателот на русија и прееска ме хакнаа и мене ама јас немав ништо пари бидејќи сите ги воложив во обложувалница и тие отишле и ми го смениле типот :nesvest::drk::drk::pusk::pusk::drk::drk::nesvest:

Како што глеам ти имаш во последниве 24 часа само еднаш пратено кон All In 4.8 злато и истото ти е вратено пред 5 часа најверојатно типот ти бил веќе почнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom