Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na nos ne boli ic i ja plus sama si staviv...a za vega neznam zaso mene mi e mnogu strav tamuBloOdY_DollY напиша:Sekako deka ima opasnosti od pirsvi...so znam jas imam samo na uvo gore na `rskavica... a sakam da stavam na vega ili nos .....ama strav mi e neznam kolku boli......ako znae nekoj neka kaze![]()
BloOdY_DollY напиша:Sekako deka ima opasnosti od pirsvi...so znam jas imam samo na uvo gore na `rskavica... a sakam da stavam na vega ili nos .....ama strav mi e neznam kolku boli......ako znae nekoj neka kaze![]()
Ризик до ризик со пирсингов. Имав намера да ставам на веѓа али одкако ми почина другарка од пирс кој беше ставен од професионалец, барем така се нарекуваше, се предомислив за цел живот. Е сега се свртев кон тетоважите па барам погодна локација каде да се истетовирам..ако не излезе пак нешто што ќе ме предомисли.
Колку што знам дошло до инфекција и труење на крвта.Kако се случило тоа да почине од пирс?