Online филмови

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Chris напиша:
Jove,Windows media player mozis da go downloadiras na ovaj vebsajt.Kazi mi so napraj. http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/download/download.aspx

оф топиК
jas instalacijata(фајлот) ја имам работата е што не дозволува windows-от да се инсталира демек пиратски ми бил. тоа е работата

Он топик
освен страници имам и супер програмчиња п2п каде има супер онлајн филмови
пр. TvAnts
PPMate
SopCast

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
On-line филмови

Преку глава ви е од торенти ?
Има полесен начин за гледање филмови .... КЛИК
:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас баш пред да се логирам на форум налетав на странава, само некако и ова ме мрзи да го чекам. Плус квалитетот не е баш добар.
Но сепак доколку те мрзи да чекаш да се симне некој филм а очајно сакаш да го гледаш додека да го купиш ДВД-то ова е добар избор.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Го имаат и SAW IV, ама со лош квалитет. Никако да налетам на квалитетна снимка од филмов. :(

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.544
Поени од реакции
2.730
Го имаат и SAW IV, ама со лош квалитет. Никако да налетам на квалитетна снимка од филмов.
Не можеш да налеташ дека уште нема квалитетна снимка од филмот да знаеш.Пред да си симнам филм секад идам на оваа страна www.vcdquality.com овде за секој филм што излегува на интернет дава пример каква слика има филмот.И јас го чекам со душа да излезе добра снимка од филмот али ке се чека.

Член од
30 декември 2005
Мислења
114
Поени од реакции
0
Пред да си симнам филм секад идам на оваа страна www.vcdquality.com овде за секој филм што излегува на интернет дава пример каква слика има филмот.
Thx na sajtot ne sum znael deka vakov sajt postoi :) kako i da e interesno

Edna rabota me interesira - zasto da downloadiram film koga za 50 - 70 den mozes da go kupis ?!!

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
www.joox.net

имате еден тон филмови, документарци, цртани, серии

Ја редовно си ја посетувам :tv:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
[SIZE=-1]www.watch-movies.net Проверете...
[/SIZE]

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Да ја активирам пак темава:). Баш сакав да гледам некој филм на нет без да го спуштам, ја отворив темава. Повеќето од страните кои се постирани овде се стопирани, односно не функционираат веќе колку што видов.
Не ги проверив сите линкови, го отворив www.mytheater.org, видов од новите филмови има голем избор. Сликата не беше најсјајна, го гледав Ice Age 3.
http://www.luutit.com/movies/ice-age-dawn-of-the-dinosaurs
Со малку послаб квалитет беше, па, ако знае некој и ако гледа онлајн филмови со убава снимка, нека постира некоја страна. Ама да ги има и новиве филмови.:toe:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
^ Од прилика колку мега зима за еден филм од 2 сати?

Kajgana Shop

На врв Bottom