"One Republic" во Скопје - 01.06.2015

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
Добро е луѓе, имало народ што се радува на странска естрада :) Страшни ми се Цеца и Брена кога ги полнат салите... Вчера влегов порано и околу 8 не беше ни до пола полна, ама покасно почнаа гужвите (y) Спектакл беше концертот, од озвучување, светла, конфети, се до гласот на Tedder (искрено не очекував толкава енергија и пеење од петни жили) - големо браво!

Avalon, Coldplay следни така? :D

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Добро е луѓе, имало народ што се радува на странска естрада :) Страшни ми се Цеца и Брена кога ги полнат салите... Вчера влегов порано и околу 8 не беше ни до пола полна, ама покасно почнаа гужвите (y) Спектакл беше концертот, од озвучување, светла, конфети, се до гласот на Tedder (искрено не очекував толкава енергија и пеење од петни жили) - големо браво!

Avalon, Coldplay следни така? :D
Јас во 7 ипол отидов и салана празна. Во 8 празна. 8 ипол така така. И баш реков, Цеца, Лепа Брена ја полнат салата да крца жал ми е што сега не крца. Ама после кога почна кога видов колку е полно ептен ми се допадна :)
А дечкиве ... не очекував вакво нешто, мислев ќе биде ради реда дојдовме, да пројде и да си отидеме. Ама 100% дадоа и Ryan се гледаше дека ужива и мислам дека ни он не очекуваше и публиката да биде ко што беше.
Цел живот ќе го памтам концертов, вакво нешто не се доживува често :D
И јас би сакала Coldplay следни :)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.356
Site dojdoa pokasno zaso naviknat pust narod na Ceca i ostala bagra... da e zakazan koncertot u 9 a da pocne u 10 :))

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.757
Поени од реакции
31.667
Поише за Цеца прокоментиравте отколку за самиов концерт ебате.
Ти си нешто ко нејзин портпарол?

Концертот беше нешто што фалеше во државава, баш да живне народ од ужасна музика.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Концертот беше нешто што фалеше во државава, баш да живне народ од ужасна музика.
Овие па една музика што праат. Чудо.

Американски турбо-фолк.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.068
Поени од реакции
15.038
За вкусови не се разговара.
Некој сака српско, некој не.
Ја си ги слушам Тимати, Джиган, ЛУан, Баста, С.Т.А.Ја пред компјутер и пијам пиво. Ај да се тепам со сите што не го слушате тоа.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Site dojdoa pokasno zaso naviknat pust narod na Ceca i ostala bagra... da e zakazan koncertot u 9 a da pocne u 10 :))
А ти синко си бил некад,па да знаеш кога почнуваат,и дали каснат,?или само колку да се лупне нешто.[DOUBLEPOST=1433283226][/DOUBLEPOST]

Не он и ги пишува текстовите.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.846
Поени од реакции
44.253
Растурија момциве вчера, секоја чест. (y) Не го слушајте Рики, намерно гомна ви јаде. :icon_mrgr:

ПоздраФ.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.356
А ти синко си бил некад,па да знаеш кога почнуваат,и дали каснат,?или само колку да се лупне нешто.[DOUBLEPOST=1433283226][/DOUBLEPOST]
Не он и ги пишува текстовите.
Za zal iam drugari/poznanici sto odat na takvi nastani i mi kazale. Povekje beshe komentarot deka u MK sekogash se kasni a ovie profesionalno si pocnaa... na vreme

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Значи, концертот е најдобрата работа годинава што се случила и мислам до крајот на годината ќе остане така.
А за шлајмот ко Цеца и останати мислам дека доволно беше коментари

Kajgana Shop

На врв Bottom