One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Stignav 57 nemav vreme da gledam nesto poise :3 vecerva punim baterijata na fon da gledam xD Extra e :D

Stignav 57 nemav vreme da gledam nesto poise :3 vecerva punim baterijata na fon da gledam xD Extra e :D
Слабо,до 155 сум јас:P ми се заубај некако на почеток ич не ме привлекваше,ама сеа мн јако ми е:)

Слабо,до 155 сум јас:P ми се заубај некако на почеток ич не ме привлекваше,ама сеа мн јако ми е:)
Abe isto i mene u pocetok dosadno ova ona i sea najdov vreme i produziv xD aj zz otidov da gledam :p

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

156 xD nemam vreme da gledam :/

Ae ќе ме стигнеш,само треба да седниш салам да почниш да гледаш.

Откако ја догледав специјалната епизода од One Piece: 3d2y, ми текна на Luffy дека се почесто и почесто користи Gear Second, па нели со таа техника го скратува животниот век?
-Па нема ни да доживее да го најди One Piece-от. :D

Откако ја догледав специјалната епизода од One Piece: 3d2y, ми текна на Luffy дека се почесто и почесто користи Gear Second, па нели со таа техника го скратува животниот век?
-Па нема ни да доживее да го најди One Piece-от. :D
Nikogas do sea nema potvrdeno Oda deka gear second mu go namaluva zivotniot vek t.e da pravi nekoja steta na organite vo teloto na Luffy. Ova bese kazano od strana na Lucci i toa koga Luffy prv pat upotrebi G2, a Luffy nitu potvrdi ali ne ni odreci deka mu pravi steta. I da ima steta veke e minmalna bidejki veke ja ima sovladano tehnikata i cesto ja koristi sigurno nemase tolku cesto da ja koristi ako mu pravi golema steta.

Do sega najgolema steta mu e so Magelan koga so kiselnata mu eba mater i Ivankov go spasi + tie hormonite sto mu gi brcase Ivankov za vreme na vojnata :D

Space (One) piece

10708494_354526341382261_1316446903508546470_o.jpg

ми стои дека ќе биде тешко срање
Добро испадна, очекував дека ќе ја утепаат ептен ама доста ми ги надминаа очекувањата. Добро ги пресликаа од анимето.

Има некој работи што мислам дека се сменети, сепак пред скоро 20 години ги гледав првите епизоди што беа тема на првава сезона така да и можеби и не се сеќавам добро. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom