One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Добар цртеж.

1483339_222317331281134_1172653516_n.jpg

Вчера ја изгледав првата епизода и многу ми се допадна. Крај на месецот или почеток на април со ред ќе седнам да ја изгледам.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Вчера ја изгледав првата епизода и многу ми се допадна. Крај на месецот или почеток на април со ред ќе седнам да ја изгледам.:)

Мене искрено, првата епизода воопшто не ме импресионира кога почнав да ја гледам. Ми се чини можеби ми требаше скоро месец дена за да поминам 15тина (првите) епизоди. :)

Иначе во омилените аниме и манга ми е One piece.

Мислам дека си еден од единствените на кого му се допаднала од прва ОП :icon_mrgr:
Јас кога ја почнав изгледав само 1-2 епизоди и после ја баталив па тек за негде пола година ја догледав, не знам дали беше по препорака на @~2A да ја догледам или друга причина...важно една од подобрите одлуки што сум ги направил :LOL:

Бтв ако читаш и манги тогаш ти препорачувам да ја читаш мангата место анимето зошто мангата>ОП, не е голема разликата но има моменти во кој мангата>анимето.

Мене искрено, првата епизода воопшто не ме импресионира кога почнав да ја гледам. Ми се чини можеби ми требаше скоро месец дена за да поминам 15тина (првите) епизоди. :)

Мислам дека си еден од единствените на кого му се допаднала од прва ОП :icon_mrgr:
Јас кога ја почнав изгледав само 1-2 епизоди и после ја баталив па тек за негде пола година ја догледав, не знам дали беше по препорака на @~2A да ја догледам или друга причина...важно една од подобрите одлуки што сум ги направил :LOL:

Бтв ако читаш и манги тогаш ти препорачувам да ја читаш мангата место анимето зошто мангата>ОП, не е голема разликата но има моменти во кој мангата>анимето.
Значи мене од прва епизода ми се бендиса анимацијата, а и приказната звучи примамливо. Пирати, богатство, Лафи интересен лик. Штом анимацијата ме бендиса и приказната звучи примамливо - ќе ја гледам. За мангата да ја читам потешко, немам толку време за пред пц. Анимево планирам да си го снимам и на двд да го гледам, лежерно. :D

Значи мене од прва епизода ми се бендиса анимацијата, а и приказната звучи примамливо. Пирати, богатство, Лафи интересен лик. Штом анимацијата ме бендиса и приказната звучи примамливо - ќе ја гледам. За мангата да ја читам потешко, немам толку време за пред пц. Анимево планирам да си го снимам и на двд да го гледам, лежерно. :D

Анимето, брои досеа сигурно над 630 епизоди и приказната е повеќе од половина. Оттука можеме да заклучиме дека ќе тера над илјадарка.

Имаш многу за гледање, секако доколку го гледаш лежерно. :)

Momentot 1:57-2:01 mi e najjak, me namovnuva sekogash koga ke go slusnam glasot na Edward... :(

Najjakiot da se osloni na nekojsi...shtotuku go zapoznal... koj boost power choveche! Abe ima zhiv coek da izem! :D

не ми се верува дека се ежам на цртан! него сеа сум до еден момент кога грицкам нокти за law!!![DOUBLEPOST=1400699630][/DOUBLEPOST]

на саемот за книги прочотав дека ја имало цела колекција one piece.... дур најдов некој да тркне да ми ги купи...останале два броја само :( али ја ќе си ги купам мангите, морам!

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
@коцка

Не ја читај ич другата тема, прејак е аркот верувај ме! :D
Малце е подолг, ама мислам дека ќе биде еден од најдобрите.

@коцка

Не ја читај ич другата тема, прејак е аркот верувај ме! :D
Малце е подолг, ама мислам дека ќе биде еден од најдобрите.
Овој сеа за law? Не не, овој не го ѕиркам ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom