One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Ој прочитај Блич! :vozbud:

Иначе и ова беше мајндфак!
Ги прочитав сите ама ОП дефинтивно е бр. 1 денеска !! Затоа секогаш последен си го читам најновиот чаптер од ОП зошто знам дека е најдобар :cool:

Ги прочитав сите ама ОП дефинтивно е бр. 1 денеска !! Затоа секогаш последен си го читам најновиот чаптер од ОП зошто знам дека е најдобар :cool:

И мене ми е последен секош... ама сепак денеска дефинтивно најдобар Блич, па Уан Пис.

Изглеа не ти е по кеф Блич зато вака ми реагираш.. :P

И мене ми е последен секош... ама сепак денеска дефинтивно најдобар Блич, па Уан Пис.

Изглеа не ти е по кеф Блич зато вака ми реагираш.. :P
Што знам Блич осбен Урахара на крајот другото гола вода ми беше со еден прст го тепа...и сега банкаи и ќе го тепа, но ме густа. Барем да му се држеше машки...

Што знам Блич осбен Урахара на крајот другото гола вода ми беше со еден прст го тепа...и сега банкаи и ќе го тепа, но ме густа. Барем да му се држеше машки...

Можеби до саундтракот е... ама има нешо шо ми прај ќеф Блич. ( си пуштам саундтракот: Stand up be strong на скоро секој чаптер :icon_mrgr:)

Dodeka naruto si tapka vo mesto so talk no jutsu, One Piece si gazi.

Law samo gi iskoristi sepak, za da stigne do DD. Bichee zustroo nemozam da dadam pretpostavka so ke se sluci :D

Dodeka naruto si tapka vo mesto so talk no jutsu, One Piece si gazi.

Law samo gi iskoristi sepak, za da stigne do DD. Bichee zustroo nemozam da dadam pretpostavka so ke se sluci :D

Токму така си тапка во место, затоа и ќе биде подложена на хејт, доколку продолжи вака. Единствена позитивнам точка во Наруто чаптерот, се знае Какаши. :D

Лав копиле скапано ги искористи само да дојди до Донкихоте, сеа ме интересира зошто, што се случило во минатото?!
-Шо ќе биди жустро, ќе го сиса ко магаре в зелки!

Токму така си тапка во место, затоа и ќе биде подложена на хејт, доколку продолжи вака. Единствена позитивнам точка во Наруто чаптерот, се знае Какаши. :D

Лав копиле скапано ги искористи само да дојди до Донкихоте, сеа ме интересира зошто, што се случило во минатото?!
-Шо ќе биди жустро, ќе го сиса ко магаре в зелки!
Ostaj sega kopile skapano da ne bide za 5-6 chapter, Law the best !! :D
Ke vidime ke dobieme flashback 100%

Ne zboram za nivniot duel nego za opsto ne ni ocekuvav vaka da se odvivaat nastanite, Oda e car :cool:
Osven koga zema odmori na sekoj 2 nedeli :cautious:

Ostaj sega kopile skapano da ne bide za 5-6 chapter, Law the best !! :D
Ke vidime ke dobieme flashback 100%

Ne zboram za nivniot duel nego za opsto ne ni ocekuvav vaka da se odvivaat nastanite, Oda e car :cool:
Osven koga zema odmori na sekoj 2 nedeli :cautious:

Седи бе, мрзам лаги! :P

Шо флешбек, си мисли можи да го свитка и после можеби ќе тргнат кон Каидо...

Додека Уан Пис со секој нов чаптер си гази, Наруто се полошо и полошо.
Па и Блич на моменти јаки, на моменти клише...

П.с.

one-piece-4515585.jpg

:D

Знаех дека ќе има брејк :cool:

Супер чаптер повторно, нема многу што да се дискутира само останува прашањето што им прават на губитнициве ?? Ги претврараат во играчки?? уаат

Знаех дека ќе има брејк :cool:

Супер чаптер повторно, нема многу што да се дискутира само останува прашањето што им прават на губитнициве ?? Ги претврараат во играчки?? уаат

Претпоставувам дека на крајот ќе бидат на страната на Руфи и ќе го уништат заедно Кихоте и компанијата.. :D

На некој начин заслужен одмор на Ода, пред се за чаптер-ов... интересен заплет (верувам дека ќе трае малку поче :) ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom