Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова со Garp the fist ако го немам гледано над 50 пати јас Мартин да не се викам ова де Муте+1
Абе и не беше баш кратка борбата веќе повеќе чаптери се одолговлекуваше и во секој чаптер имаше момент на видео бимовите прикажано како се борат но сепак кога отидоа со сите ''сили'' го јадеше Чинџао. Но исто тука е фактот што 30 години не бил активен и му го немаше главното оружје кое сега го има по благодарение на ЛуфиСтариов се скапа пување и го окрка како што заслужува, ај очекувам барем во анимето да биде малку подолга и понеизвесна (демек) борбата.![]()
Супер беше чаптерот но мислам требаше да се префрли на другите вака 2 чаптера само со Луфи стангира приказната некако
Да не ме означеше тука ќе заборавев за темана Наруто дека треба да ти го образложам моето мислењеmute
Знајш шо ми текна?
-Ти текнува кога Аокиџи се закачи на копјето од Широхиге?
Ми се чини дека не сакаше да го убие Широхиге, Аокиџи...
Најпрвин мислев дека нема доволно јако хаки за да го допре аокиџи, ама ако одиме според логиката Џозу го претепа него,а истовремено Широхиге го претепа до смрт Акаину....
Шо мислиш ти?