One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со Garp the fist ако го немам гледано над 50 пати јас Мартин да не се викам ова де Муте :D +1

Каков чаптер :vozbud::vozbud:

Гарп :love:

Ќе видиме што ќе биде понатака премногу луѓе се против Луфи како ли ќе се извлече само Ода знае :D

Стариов се скапа пување и го окрка како што заслужува, ај очекувам барем во анимето да биде малку подолга и понеизвесна (демек) борбата. :D

Стариов се скапа пување и го окрка како што заслужува, ај очекувам барем во анимето да биде малку подолга и понеизвесна (демек) борбата. :D
Абе и не беше баш кратка борбата веќе повеќе чаптери се одолговлекуваше и во секој чаптер имаше момент на видео бимовите прикажано како се борат но сепак кога отидоа со сите ''сили'' го јадеше Чинџао. Но исто тука е фактот што 30 години не бил активен и му го немаше главното оружје кое сега го има по благодарение на Луфи :D

Чинџао може да се смета веќе како еден од "'пријателите'' на Луфи.

Му се токмат неколку души да го истепаат од кои позвучно име е тој кечерот од Црнобрадата чета..

Конечно го најдов видеото кое што е приближно до перфекција (само музиката не ми се допадна) околу Marineford аркот.. :cuc:

Колку изгледа моќно сликава... :eek:

1233133_603486406370193_305262742_o.jpg

mute

Шо му е devli's fruit на Бартоломео бе... ми се чини нешо јако беше, му се рефлектираја ударите?

Баш прееска пред да идам на школо го видов постов твој сакав да коментирам ама немав време.
Бартоломео океј е да му се восхитува на Луфи ама ова е :eek: :pos::pos:
Супер беше чаптерот но мислам требаше да се префрли на другите вака 2 чаптера само со Луфи стангира приказната некако. И ме интересира која е причината што Бургес го спомна Аокиџи :vozbud:

Шаринган Па така нешто, нешто како бариера му е дф-то се рефлектираат нападите на другите но може и да нападне исто.. Сеуште ми е збунувачко но тоа е тоа во глобала.

Супер беше чаптерот но мислам требаше да се префрли на другите вака 2 чаптера само со Луфи стангира приказната некако

"Не барај во јајцето влакно" и ти сеа. :icon_mrgr:
Одлично се одвиваат настаните.

mute

Знајш шо ми текна? :D
-Ти текнува кога Аокиџи се закачи на копјето од Широхиге?

Ми се чини дека не сакаше да го убие Широхиге, Аокиџи...
Најпрвин мислев дека нема доволно јако хаки за да го допре аокиџи, ама ако одиме според логиката Џозу го претепа него,а истовремено Широхиге го претепа до смрт Акаину....

Шо мислиш ти?

mute

Знајш шо ми текна? :D
-Ти текнува кога Аокиџи се закачи на копјето од Широхиге?

Ми се чини дека не сакаше да го убие Широхиге, Аокиџи...
Најпрвин мислев дека нема доволно јако хаки за да го допре аокиџи, ама ако одиме според логиката Џозу го претепа него,а истовремено Широхиге го претепа до смрт Акаину....

Шо мислиш ти?
Да не ме означеше тука ќе заборавев за темана Наруто дека треба да ти го образложам моето мислење :facepalm:

Јас мислам дека Аокиџи изигра паметно, пред да го "прободе'' со копјето Широхиге, Аокиџи ја искористи својата логиа предност и се претвори во мраз со што направи нешто како дупка во која Широхиге погоди :D
Но сето ова му успеа бидејќи Широхиге беше стар и рефлексите му беа драстично намалени. Да беше здрав жими стапов што така ќе успееше Аокиџи да направи:D

Џозу само го удри Аокиџи додека овој не внимаваше, се виде после кога Аокиџи го смрзна Џозу кој е кој. Иначе мислам дека Џозу изгуби рака кога падна додека беше замрзнат :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom