One Piece

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
mute

Е можи да е така.. ама јас си мислев дека не сакаше да го убие. :D
А и од претходно сигурно се знаеле, затоа шо му рече нешо во стилот: "Аокиџи младо копиле..:D "

А Џозу исто така мислам дека од невнимание го замрзна, затоа изгуби.. иначе навистина ме изненади со онаа дебелина многу е брз. :)

-Аххх! Ако има изгубено рака... :(

tumblr_m9cqhc8icG1ras78vo1_500.gif

:гик:

mute

Онака прееска од досада, немав шо да прам фатив да читам на wiki некој од карактериве... прочитав интересен податок за X.drake кој бил маринец.. на повисока позиција Rear Admiral (4 по јачина).

Сака да се тепа против Kaido.. Ми се чини има некаква врска со него, ќе ги вкрстат патиштат со Luffy и Trafalgar.

Шо мислиш ти? :)

mute

Онака прееска од досада, немав шо да прам фатив да читам на wiki некој од карактериве... прочитав интересен податок за X.drake кој бил маринец.. на повисока позиција Rear Admiral (4 по јачина).

Сака да се тепа против Kaido.. Ми се чини има некаква врска со него, ќе ги вкрстат патиштат со Luffy и Trafalgar.

Шо мислиш ти? :)
Сум размислувал за ова исто и мислам дека е можно зошто да не. Би дошол добро на алијансата сепак и Кид, Хакингс и Апо се тројца плус Килер.
Дрејк досега нема направено нешто позначително но очекувам да направи бум понатака :D

Ако Луфи го победи Дофламинго во овој арк мислам дека не би бил потребен уште еден член на алијансата иако што повеќе толку подобро :D

Сум размислувал за ова исто и мислам дека е можно зошто да не. Би дошол добро на алијансата сепак и Кид, Хакингс и Апо се тројца плус Килер.
Дрејк досега нема направено нешто позначително но очекувам да направи бум понатака :D

Ако Луфи го победи Дофламинго во овој арк мислам дека не би бил потребен уште еден член на алијансата иако што повеќе толку подобро :D

Дрејк и не е некој напатена личност која пати од комплексот Руфи, заразлика од Еустас, па и тој мафијашот....

Килер ќе го сиса од Зоро ко ништо! :icon_mrgr:

Знајш од кај ги поврзав Дрејк и Каидо?
-Каидо има војска од Zoan-type, а Дрејк има таков Devil's fruit.. а и неговата голема желба да се тепа со Каидо има нешто во минатото..

Абе не зезај, Фуџитора е дојден, а колку што видов во мангата (демек) има јак Devil's fruit.. :confused: Единствено нешто што сакам во моментов е да се извлече Трафалгар.. (ко мал изглеа Трафалгар бил малтретиран од Верго и Дофламинго)

корисна била wiki-ов бе. :ROFLMAO:

mute

коцка

Само шо сакав да те прашувам (коцке :P ) до кај си со Уан пис, и да не знаеш коа излегува... ама излегла мангата (дури пред 5 саати!)

http://www.mangasee.com/manga/?series=OnePiece&chapter=722&index=1&page=1

:vozbud:
--- надополнето: 25 септември 2013 во 20:50 ---
Трафал'гарррррррррррррррррррррррррррррррррррр!!!!!

Шаринган
Немора да ме означуваш или цитираш во оваа тема и во Наруто темата бидејќи ги надлегдувам.. Направи и ти така ако немаш полесно е :D

Бтњ супер чаптер после брејкот. Проблемот со Џора е решен мада сега Ло/Лав :unsure: го јадел стапот. Незнам дали примети Ишо адмиралов го држеше мечот над Лав и имаше како дупка кај што лежеше можеби го држи со моќта од ДФ-то што ја има нешто како гравитација.

За Дофламинго од дамна се знаеше дека е CD но ова со неговота фамилија being the boss е неочекувано :vozbud:

8/10

Страшна работа, а сеа оди тркни прочитај Наруто мангата (јебеш Јунајтед :D ). И кажи ми дали кај Хокагина ти заличи некој на некого... :sneaky:
--- надополнето: 25 септември 2013 во 21:31 ---
П.с шо беше фората со ова фамилијата на Дофламинго, не разбрав? :гик:

Ги прочитав сите 3 прееска околу 15 часот.

Како мислиш дали ми заличеа ?? Бтв ваљда мислиш на кагињата зошто Хокагина се само во Коноха мори :D Имаше еден што ми личеше на Орочимару мада тој беше придржник само.

Па нели кога ја основале свестската влада тие 20 кралства уште пред 800 години тие што биле главното семејство/кралство нешто како крал на кралевите е семесјтвото Донкихоте. Т.е на чело на масата бил некој од Донкихоте.

И Алабаста била меѓу тие 20 но бидејќи не сакале да се преселат во Мариџоа со останатите 19 кралства останале во нивното кралство па затоа и биле отфрлени од ''кралското семејство'' и не се сметаат за Целестикал Драгонс ради тоа иако се дел од светската влада.

Препрочитај неколку пати дека е малце збунувачко и ја се збунив што напишав :ROFLMAO:

mute

коцка

Само шо сакав да те прашувам (коцке :P ) до кај си со Уан пис, и да не знаеш коа излегува... ама излегла мангата (дури пред 5 саати!)

http://www.mangasee.com/manga/?series=OnePiece&chapter=722&index=1&page=1

:vozbud:
--- надополнето: 25 септември 2013 во 20:50 ---
Трафал'гарррррррррррррррррррррррррррррррррррр!!!!!

јас анимето го следам, а анимето излага во недела околу 3/4 сабајле :)
иначе уште се на панк хазард ги спасуваат децата у бегаат од отровниот гас :D

јас анимето го следам, а анимето излага во недела околу 3/4 сабајле :)
иначе уште се на панк хазард ги спасуваат децата у бегаат од отровниот гас :D

Епа ко така не ја читај темава затоа што со пријателов mute спојлерисуваме. xD

Јас следам сеа манга, чекам да се натрупаат епизоди. :)

Сликава си "грми", за да го копирам линкот ми беше потребно повеќе од 1 минути, компјутерот не ми ја поддржува. :icon_mrgr:

792227_555970257802054_2102199619_o.jpg

--- надополнето: 29 септември 2013 во 13:36 ---
Едит: На сликава ги нема уште Mr.3 и Buggy. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom