One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и јас на Оне веке 4 год сум корисник нема проблеми со 3г али одите у опициите сетирајте само 3г мрежа да ви траже а ко е на автоматски сјебава работата
windows phone немаат таква опција :(

Значи толку тапа интернетот на Оне, шо не 5 туку 5000 гига да има пакетот на исто му се фаќа, толку кочи, спор шо и моменталните 500Мб не можам да ги истрошам, ништо не отвара. Одвреме навреме на 5 минути ке тргни ко шо треба после пак саати е успорен. А скоро цело време сигналот ми покажува 3G i H+ али то изгледа само за декор....

:гомце: :yid:

Моментално сум корисник на тарифа Тоталс С+ и имам уште 3 месеци од договорот... дали сега можам да сменам тарифа? односно да се префрлам на некои од промотивниве сега или морам да чекам до истек на договорот?

Моментално сум корисник на тарифа Тоталс С+ и имам уште 3 месеци од договорот... дали сега можам да сменам тарифа? односно да се префрлам на некои од промотивниве сега или морам да чекам до истек на договорот?
Може да смениш а може и да продолжиш на истата тарифа.Добро размисли затоа што во март веќе ќе се фузираат со Вип.Од дојава ви кажувам дека новите цени на тарифите ќе бидат нешто поскапи од тие што бевме навикнати да ги добиваме.

Може да смениш а може и да продолжиш на истата тарифа.Добро размисли затоа што во март веќе ќе се фузираат со Вип.Од дојава ви кажувам дека новите цени на тарифите ќе бидат нешто поскапи од тие што бевме навикнати да ги добиваме.
Посекако ако склучам договор пак ке ме обврзат на 2 години така да ако има поскапи тарифи јас пак истата ке ја плакам..битно можам да сменам тарифа 3 месеци пред истек на договор ?

Посекако ако склучам договор пак ке ме обврзат на 2 години така да ако има поскапи тарифи јас пак истата ке ја плакам..битно можам да сменам тарифа 3 месеци пред истек на договор ?
А зошто да смениш тарифа и да се обврзуваш? Ако ептен ти се допаѓа некоја тарифа префрли се и потпиши договор на 12 месеци и земи си телефон од друго место. Сега барем има избор

Од денес се префрлив сосе број од Т мобајл на promo тарифа...
Проблемот е, кога ме бараат од one и T се е океј, а од vip кажува дека бројот не постои o_O Ќе се среди ова само по себе или треба да прам нешто? :unsure:

А зошто да смениш тарифа и да се обврзуваш? Ако ептен ти се допаѓа некоја тарифа префрли се и потпиши договор на 12 месеци и земи си телефон од друго место. Сега барем има избор
не те разбрав ама... веке сум по договор со оне само на друга тарифа... и не можам да раскинам договор односно да го прекинам затоа прашав дали некако можам да се префрлам на тарифа

Ја од интернетот патам само дур сум во кола во движење, иначе и по руралните делови на Македонија ми функционирал.

Телеком Словенија основа нова телеком компанија во Македонија

Друштво за телекомуникациски услуги СИОЛ ДООЕЛ Скопје е името на компанијата која ја основаше Телеком Словенија во Македонија, на 31 декември, последниот ден од минатата година.

Според известувањето на Централниот регистар новата компанија која ја основаше Телеком Словенија која во Македонија е сопственик на телеком оператотор ОНЕ е основана со паричен влог од 5.000 евра, а во државава ќе работи во дејности за жичана комуникација.

На чело на новата компанија е назначен Словенецот Иван Ројс.
Извор: Emagazin.mk

Поголеми ѓубриња од Словенци нема на свет

што ќе им е па ова? Ова мора да екомпанија што ќе раководи со делот што ќе им остане од спојувањето со Вип или...? BTW до каде е тој процес нели до 18ти се поднесуваа забелешки кога ќе има одлука?

што ќе им е па ова? Ова мора да екомпанија што ќе раководи со делот што ќе им остане од спојувањето со Вип или...? BTW до каде е тој процес нели до 18ти се поднесуваа забелешки кога ќе има одлука?
Искрено поим немам и немам никаква идеја зошто ќе им биде оваа компанија. Можеби имаш право, можно е да е за акциите во новиот оператор.
А за новиот оператор, најверојатно не се поднесени забелешки, и оваа Комисијава најверојатно одобрила, па наредни чекори поим немам што би можеле да бидат. Јас знам дека најкасно до Март - почеток на Април треба се` да биде завршено.

Искрено поим немам и немам никаква идеја зошто ќе им биде оваа компанија. Можеби имаш право, можно е да е за акциите во новиот оператор.
А за новиот оператор, најверојатно не се поднесени забелешки, и оваа Комисијава најверојатно одобрила, па наредни чекори поим немам што би можеле да бидат. Јас знам дека најкасно до Март - почеток на Април треба се` да биде завршено.

Па ваљда ќе кажат ок ајде спојте се мора некаде да има одговор на одлуката...свашта

SiOL е името на одделот за телевизија на Телеком Словенија. Најверојатно оваа компанија СИОЛ кај нас, ќе го преземе дигиталниот терестријален пренос и кабловската Близу, кои беше најавено дека нема да влезат во новиот конзорциум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom