Dali nekoj znae kolku se plaka ako raskinuvas dogovor so one
Зависи колку време имаш од договорот останато и колку ти се наплаќа пеналот на твојата конкретна тарифа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj znae kolku se plaka ako raskinuvas dogovor so one
Требa дa ти пишувa вo дoгoвoрoтDali nekoj znae kolku se plaka ako raskinuvas dogovor so one
Ok falaТребa дa ти пишувa вo дoгoвoрoт
Ете знаев дека има некоја финта али не е лоша, мада никако да понудат поефтини тарифи , сите оператори се вртат сега околу сумата 500-600 денариИнтернетот е само 3Г али добро...
Добра им е новата постпејд понуда 50GB за 699ден со неограничени разговори и смс кон сите оператори.
http://www.one.mk/SMART_nov_postpejd.html
Ова ваљда само за нов мобилен на попуст доколку земаш.![]()
И ова е интересно што значи дека доколку си на One треба да се префрлиш на друг оператор и потоа пак да се префрлиш на One
*Или има нешто со ситни букви што не е кажано или разбрано како што треба![]()
Ваљда не би било проблем.... Би можел да земеш припејд број од друга мрежа и да се префлиш во ОНЕ одма... Не видов да пишува дека бројот треба да биде поспејд.И ова е интересно што значи дека доколку си на One треба да се префрлиш на друг оператор и потоа пак да се префрлиш на One
*Или има нешто со ситни букви што не е кажано или разбрано како што треба![]()
Интернетот е катастрофа, кога имам кога немам. На работа кога сум у трговски строг центар на скопје немам постојано 3Г за повеќе мислам дека немапотреба да збориме. Е сеа ова ти го кажувам со Windows phone оние што имаат андроид викаат дека е подобро зашто може да изберат само 3Г (ама пак е далеку од задоволително) јас немам таква опција и постојано ми игра 2г 3г зависи од кој ќе фати поарен сигналСум дoстa зaинтересирaн зa oвaa претплaтa, нo дoдекa не видaм кaкo им oди интернетoт нa местaтa кaде ќе ми требa.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Кога ќе начекаш 3г е супер со брзина, проблем е што нема постојано 3г.Незнам зошто се жалите за 3G-то од ONE, во Струмица пример е одлично...
![]()
Од кај знаеш дека е само 3G и колкава брзина е тоа уствари?Интернетот е само 3Г али добро...