One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Успеал некој на 4Г да се конектира?Можеби спидтестови?

Јас, 20 мегабита е просек. Во пакетот 666 од пред 1 недела (не е ист со тој претходно) има уфрлено, 9GB не 6, ЦЕЛОСНА 4G LTE брзина, значи не е до 4 мегабита, него далеку повеќе. Пакетот е апсолутен грабеж ако не ти е многу битен разговорот, за тоа се иде на Т Мобајл пакет, мене ми е приоритет интернет, па така ова ми е далеку најдобар избор, Т Мобајл нуди само 2GB за 140 денари + на месец, што за мене е малце.

1lCjeeQ.png

Едит, омг темава била за One....:facepalm:

Последно уредено:
За жал во последно време е така и ќе мора да се соочиш со тоа, моментално и вип имаат подобар интернет од Оне.

Иначе @kooperativa да може да е проблемот поради преголема јачина на сигналот, ама па од друга страна контакт центарот нивни вика дека имаат проблем бидејки менувале опрема.

Испратено преку македонски пошти
Не викам НЕ иако ова ми се има случувано и пред 2-3 год, така да ако си земеме двете работи во комбинација, го добивме тоа што го добиваме

За жал во последно време е така и ќе мора да се соочиш со тоа, моментално и вип имаат подобар интернет од Оне.

Воопшто не сум задоволен од услугата шо ја добивам досега. Дури размислувам да поднесам приговор дури и раскинување на договорот, само шо ќе треба пак јас да си ги плаќам пеналите за раскинување и слично. Не знам дали да пријавам во АЕК и доколку пријавам колку они ќе можат да помогнат..

Na one sum na pretplata dali mi se pravat sega poeni nesto takvo kako vo t-mobile?

Ја земав Промо понудата на Оне од 700 денари со неограничен разговори, пораки и интернет 10GB и морам да кажам дека интеренетот е полош и од мрежата на Вип...Овој интернет не фаќа ни на прости места во Скопје а камоли понадвор од Скопје.Плус Mobile Network >Network Mode наместено на GSM/WCDMA и се пали интернетот на Е / G / (и е тапа) и на појаките места на H a кога ке сменам Only WCDMA за да има интернет преку H само, му паѓа цела мрежа.Ебате понудата :D

Со новиов апдејт на iOS 8 гледам опција Enable LTE :) Сега по дифолт ме става на 3G али не живеам у Центар па утре чим пројдам натака ќе пробам да се конектирам на LTE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom