One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тогаш и дефинитивно пораките кои ги праќам низ цел свет, спрема сите оператори од Македонија ми се бесплатни.

http://www.one.mk/roaming-post-paid.html
Неможе да лажат, ако така им стои во ценовникот, неможе да наплаќаат. Мене до сега ниту еднаш ми се нема случено да ми наплатат примена порака во роаминг.

Еве ти скрин од "мој оне" да видиш дека мене ми ги наплатиле ПРИМЕНИТЕ смс пораки во роаминг и тоа оние автоматските што стигнуваат како "добродојдовте во ....бла бла, за итни повици повикајте ......"

Еве ти скрин од "мој оне" да видиш дека мене ми ги наплатиле ПРИМЕНИТЕ смс пораки во роаминг и тоа оние автоматските што стигнуваат како "добродојдовте во ....бла бла, за итни повици повикајте ......"

Прати приговор, ако ти го одбијат тужи ги во АЕК, колку што гледам на сајтот, а и од мое искуство примените пораки треба да ти бидат бесплатни.

mene vip mi nema naplateno primena poraka vo roaming. A one se prevaranti. Imaat milion skrieni finti.

Колку што јас гледам, ова се пораки што си ги пратил, не што си ги примил во роаминг.
Примените пораки во роаминг, ниеден оператор не ги наплаќа. А на оној кој праќа, му се наплаќаат нормално, без оглед каде е примателот. Ако му се бесплатни пораките на тој што праќа, нема да му ги наплатат.

Не се пратени, на кого би му праќал од роаминг 075 000 200, а и касно е за приговор, од Јули се тоа

Ако му се бесплатни пораките на тој што праќа, нема да му ги наплатат.

Ете мене ми се бесплатни праќањето до 100 пораки месечно на мобиле тотал м промо ако е за тоа, али овие ми се примени пораки

Ти пишит таму примен повик во роаминг, истото би било и со ЅМЅ поракиве по логиката. Пиши приговор до оне, ак ти го отфрлет тогаш приговор до АЕК.

Не се пратени, на кого би му праќал од роаминг 075 000 200, а и касно е за приговор, од Јули се тоа

Ете мене ми се бесплатни праќањето до 100 пораки месечно на мобиле тотал м промо ако е за тоа, али овие ми се примени пораки

38975000200 е бројот на смс центарот. Пораките кои ги праќаш во роаминг не ги презентира со број туку со бројот на смс центарот како во твојот случај. Знаеш дека си праќал пораки од роаминг сигурно, зашто на фактурата за ниедна порака немаш кон кој број? Затоа што се појдовните пораки, а не дојдовните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom