One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
За новата понуда од 400 денари неограничено кон сите мрежи али ипак фер користење 1500 мин кон сите мрежи пак е ефтино. Некој до сеа искуство?
Ја имам уште 2 дена па му се мислам дали да се префрлам од вип на оне

Sent from my SGS ||| mini using Tapatalk 2

За новата понуда од 400 денари неограничено кон сите мрежи али ипак фер користење 1500 мин кон сите мрежи пак е ефтино. Некој до сеа искуство?

апсолутно ДА ненормално е добра понудата, ........................... ете едно мислење;)

Новата понуда селект промо плус е 500ден со телефон алкател + договор на 24 месеци, а без телефон е 400ден месечно. Дали и за 400ден без телефон треба исто да се склучи договор за 24 месеци или таа опција не е обврзувачка на 24мес.?

Новата понуда селект промо плус е 500ден со телефон алкател + договор на 24 месеци, а без телефон е 400ден месечно. Дали и за 400ден без телефон треба исто да се склучи договор за 24 месеци или таа опција не е обврзувачка на 24мес.?

Isto i e bez telefon.Mora dve godini dogovor (za zal) :)

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

апсолутно ДА ненормално е добра понудата, ........................... ете едно мислење;)

Da da "nenormalno dobra ponuda" sigurno
Цена за интернет по надминување на вклучениот интернет е 6,9 ден/MB samo idiotive od one naplakjaat internet nikoj drug operator.

Ќе беше ненормално добра понуда ако не те принудуваа да потпишиш договор на 24 месеци (без земен телефон) како што беше минатомесечната селект промо која беше иста претплата со оваа исто вклучени минути, само помалку Гб интернет и не мораше да се обврзиш со договор24, вака за некој месец, ако не и уште овој, ке излезе некоја уште подобра понуда (било оне било друг оператор) а ти само ќе ги гледаш понудите и ќе си плаќаш 2 години за оваа.....

Цена за интернет по надминување на вклучениот интернет е 6,9 ден/MB samo idiotive od one naplakjaat internet nikoj drug operator.

Во ONE конкретно за понудава :
Вклучен интернет​
3000 MB 3000 MB

Во VIP тарифата со истата претплата:
3G интернет (MB) 100

Во T-mobile
Вклучен интернет сообраќај** 1 GB

Да One наплаќа по надминување, ама оди надмини 3ГБ од мобилен. Мислам ок луѓе пред да искоментирате за идиотски работи не е лошо да ги разгледате фактите. Или колку само нешто да се каже.

бараше мислење и го доби. или сакаше да добиеш одговор ко што ти го имаш замислено?

Муабетот ми беше да не има нешто со ситмо плус напишано

Во ONE конкретно за понудава :
Вклучен интернет
3000 MB 3000 MB

Во VIP тарифата со истата претплата:
3G интернет (MB) 100

Во T-mobile
Вклучен интернет сообраќај** 1 GB

Да One наплаќа по надминување, ама оди надмини 3ГБ од мобилен. Мислам ок луѓе пред да искоментирате за идиотски работи не е лошо да ги разгледате фактите. Или колку само нешто да се каже.

A be brat, ke praime muabet koga magichno tie "3 gb" ke ti se potrosat 15ti u mesecot i koga na krajot ke ti aknat cena za internet pa ke se fatis za glava. Zosto mislis deka im e napraveno taka da se naplakja internet ? Ke praime muabet, ama posle nemojte da se zalite, vaka mi podmetnaa ova mi napravija. Svatete deka na site operatori glavna osnovna fintica im e da te zaebat t.e da ti zemat pari vaka ili onaka.

A be brat, ke praime muabet koga magichno tie "3 gb" ke ti se potrosat 15ti u mesecot i koga na krajot ke ti aknat cena za internet pa ke se fatis za glava. Zosto mislis deka im e napraveno taka da se naplakja internet ? Ke praime muabet, ama posle nemojte da se zalite, vaka mi podmetnaa ova mi napravija. Svatete deka na site operatori glavna osnovna fintica im e da te zaebat t.e da ti zemat pari vaka ili onaka.

јас имам 3гб од оне, и никогаш не сум го надминал ни до пола,а користам смартфон, спуштам апликации преку 3г, јутуб, фејсбук, и поќе од 1700 МБ не сум надминал, освен претходниот месец кога преку хотспот го имав поврзано на лаптопот и плус во секое време можиш да си проверваш сметка на интернет

А тебе ти се десило или само претпоставуваш? Значи 3 гига ќе потрошиш само ако го користиш како хотспот интернетот и на ниеден друг начин. Со години имам 1 гига интернет и никогаш го немам надминато а користам се возможно на телефонот. Како што кажа Тони погоре, во секој момент можеш да проверуваш колку имаш потрошено така да стварно нема простор за хејтање. За све друго можам да разберам ама за цената на интернетот во ОНЕ не.

Oд 1 јануари веќе не важи политика на фер користење 1500 минути, туку зборуваш буквално неограничено кон сите мрежи и користиш 3 GB нет. Оние шо се бунат околу тоа дека над 3 GB нет ќе им се наплаќа нека си инсталираат апликација за лимитирање на интернетот и нема да ги боли глава.

Планирам мобилниот да го префрлам на ONE, ама немаат добра понуда до кај 300 денари, а не сум некој захтевен корисник за да ги користам овие од 4-500 денари

Планирам мобилниот да го префрлам на ONE, ама немаат добра понуда до кај 300 денари, а не сум некој захтевен корисник за да ги користам овие од 4-500 денари
S+ e 279 денари месечно.
Или 4х79 на припејд, неограничено кон оне и 1гб интернет (неделно).
Зависи што ти треба, можеш и со 200 да пројдеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom