One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Исправка. Користам токен со е-банк плаќање па откако на мој оне ќе го видам бројот на фактура одма си плаќам на тој начин веќе 1 година, значи сега може и директно без токен, во ред тогаш, уште поедноставно
:rolleyes:

Исправка. Користам токен со е-банк плаќање па откако на мој оне ќе го видам бројот на фактура одма си плаќам на тој начин веќе 1 година, значи сега може и директно без токен, во ред тогаш, уште поедноставно
:rolleyes:
Да и јас исто така правам веќе со години и не само за сметката за телефон...

здраво, не најдов на сајтот на оне па да прашам тука, за неколку дена заминувам за странство, а бројов ми е на сметка од оне, дали може некако да го ставам во мирување на 2 месеци, 2 и пол? од државата каде ќе престојувам имам бројче од нивни оператор и овој нашиов нема да ми треба, џабе само сметка ќе стига да плаќам а не трошам ништо..

здраво, не најдов на сајтот на оне па да прашам тука, за неколку дена заминувам за странство, а бројов ми е на сметка од оне, дали може некако да го ставам во мирување на 2 месеци, 2 и пол? од државата каде ќе престојувам имам бројче од нивни оператор и овој нашиов нема да ми треба, џабе само сметка ќе стига да плаќам а не трошам ништо..

Може да ставиш до 3 месеци во мирување, ама пак нешто се плаќаше. Јави се на 181 за сигурни информации

http://www.one.mk/files/Documents/footer/opsti-uslovi/ONE-Opsti-Uslovi.pdf
9.4
Привремен прекин во обезбедувањето на комуникациските услуги (мирување)

ОНЕ на писмено барање од претплатникот на соодветно предвиден образец достапен во
продажните места на ОНЕ, може привремено да го прекине обезбедувањето на
комуникациските услуги, за период од 30 дена до три месеци, но не повеќе од еднаш
годишно и за кое време не ја плаќа редовната месечна претплата. Повторно приклучување
ќе биде спроведено по истекот на периодот или пред тоа со поднесување на писмено
барање за активирање на услугата на соодветно предвиден образец достапен во
продажните места на ОНЕ. По истекот на периодот на мирување, претплатникот ќе
продолжи да го користи тарифниот модел што го користел пред мирувањето.
Претплатникот плаќа надомест за услугата согласно со интерните правила и процедури
на ОНЕ.

Во случај претплатничкиот однос да е ставен во мирување, претплатникот не плаќа
месечна претплата.

Седми пат по ред признание на ОНЕ за „социјално посветена” компанија

_%d0%be%d0%bd%d0%b5.jpg

Најпознатиот сервис за Фејсбук аналитика, компанијата Socialbakers, седми пат по ред го доделува сертификатот за „социјално посветена“ компанија на ОНЕ.

Компанијата соопшти дека сертификатот се доделува за исклучителен перформанс на компанијата во делот „комуникација со корисници“ на Фејсбук фан страницата на ОНЕ (www.facebook.com/ONE.mk) за првиот квартал од 2015 година.

Во периодот од јануари до март годинава, ОНЕ во рекордно време одговорил на 94 отсто од сите поставени прашања, коментари и објави на Фејсбук.

Извор: plusinfo.mk

Da go postavam i tuka prasanjevo.
Kakva e procedurata za servis? Go zemav pred 2 nedeli od ONE ama zabelezav deka klapa maskata na dolniot desen kjos. Utre planiram da go nosam vo salon ama kako so slusnav cela pratka imaat so ovoj problem. Dali nekoj imal slicno iskustvo so iphone 6 ili so ONE?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога ќе дојде Sony Xperia E4G во ОНЕ?
Пиши им на Фејсбук, на официјалната страна. Ќе ти одговорат, тука нема никој то да ти одговори за тоа прашање.

Дечки да прашам дали има некој кој користи АДСЛ пакет од Оне и како е задоволен?

Дечки да прашам дали има некој кој користи АДСЛ пакет од Оне и како е задоволен?

Добар е...секако поефтин од АДСЛ на Т-Хоме.Имаат добри пакети со 3 услуги.Очекувај подобрување откако се спојат со Вип.

Capture.JPG
Бог да чува толку популарен телефон во вип одма се потрошија овиее не го ни планираат :yid::yid::yid::yid:

Добар е...секако поефтин од АДСЛ на Т-Хоме.Имаат добри пакети со 3 услуги.Очекувај подобрување откако се спојат со Вип.
Се мислев дали да земам пакет со интернет+ТВ или тел+ИА+ТВ, уште се немам одлучено. Ама сакав и да проверам од корисници како се задоволни од услугата. Па ќе пробам се надевам дека полошо од моменталната линија што ја добивам од телеком неможе да биде :)

Се мислев дали да земам пакет со интернет+ТВ или тел+ИА+ТВ, уште се немам одлучено. Ама сакав и да проверам од корисници како се задоволни од услугата. Па ќе пробам се надевам дека полошо од моменталната линија што ја добивам од телеком неможе да биде :)

Јас имав порано пакет со 3 услуги кога брзината беше до 6мбпс и никогаш ми немаше паднато интернетот. За Телевизијата исто немав проблем иако делуваат малку канали верувај Бумтв има подобри канали од сите кабловски у Македонија затоа што немаат простор да ставаат глупости и се е на место. Еве сеа со пакетите ако си погледнал имаш 12 месеци вклучено претплата и за ХБО што не е малку.Сега пакетите се со 10мбпс така да уште подобро. Од кој град си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom