ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Едини начин оне и вип да успеат е да се спојат со НАСА.
А бе види, они успеаа, си се споија, функционираат од денес, се` тоа, но за нив успеаа, односно (ќе) не` (о)дерат. А за нас, никаква корист, барем засега, а искрено не верувам и за во иднина.

Од каде оваа понуда? На сајтот на ОНЕ нема ваква промоција.
Вакви пакети имаше пред некои 3 години, ама брзо ги повлекоа.

по пошта стигна, само за постоечки корисници важела и ја немаше на нет.

Намалувањето на брзините им е врв. Досега никогаш не сум видел некој да ја намалува брзината во најголемиот пакет. #ЗаедноЕПолошо

Намалувањето на брзините им е врв. Досега никогаш не сум видел некој да ја намалува брзината во најголемиот пакет. #ЗаедноЕПолошо
За се` има прв пат. Македонија и во тоа е лидер! :oeoeoe: Заедно со Vip! Заедно НЕ е подобро, заедно е полошо! :)

Па јас тоа го најавив и го напишав пред некое време ама ме убедуваа на форумов дека сум грешка. Абе дебели пари фрлија за да се спојат и нз која им е целта сега ќе има гарант нова тарифа ден и ноќ од телеком 23 ден минута со сите мрежи се сеќавате на тој период ?

Па јас тоа го најавив и го напишав пред некое време ама ме убедуваа на форумов дека сум грешка. Абе дебели пари фрлија за да се спојат и нз која им е целта сега ќе има гарант нова тарифа ден и ноќ од телеком 23 ден минута со сите мрежи се сеќавате на тој период ?
da tocno 23/9den min bese.... ela javise nekade, kako sto odi rabotava natamu terame>>>> odnosno se vrajkame kon toa vreme od pred 10 i + godini, e sega LycaMobile, dokolku napravi sam dasi kombiniras paket ..... no pesimist sum bidejki, Duopolov nema da im ostavi golem manevar za rabota......

Spojuvajnevo im e od loso na poloso, sega gledam novite tarifi posle iskoristuvajne na internetot 4G ,vo pretplatata se naplajka 39den=200mb, narednite 200mb, nema da se naplatat- pa ova e dno.... do sega bese posle iskoristuvajne na soobrajkaj se namaluvase na 32kbps, e sega se naplajka, eh kade ne odnese ovoj monopol- Germanija - Avstrija .....

Attachments

• 2016-05-12_165100.png
    2016-05-12_165100.png
    7,8 KB · Прегледи: 40
Imam Vip Kombo 4M,me interesira pisuva dve mobilni linii a jas imam edna mobilna linija momentalno,dali mi sleduva besplatno ili treba da doplatam ili doplakjam sekoj mesec po cena na tarifniot model ?

по пошта стигна, само за постоечки корисници важела и ја немаше на нет.
И јас сум корисник со 2 броја на постпејд во ОНЕ веќе три години, и тоа едниот број веќе шестта година, ама таква понуда немам добиено.
Во секој случај, уште некој месец и најверојатно двата броја ги префрлувам во Телеком, дури и да добијам таква понуда од о не вип.

da tocno 23/9den min bese.... ela javise nekade, kako sto odi rabotava natamu terame>>>> odnosno se vrajkame kon toa vreme od pred 10 i + godini, e sega LycaMobile, dokolku napravi sam dasi kombiniras paket ..... no pesimist sum bidejki, Duopolov nema da im ostavi golem manevar za rabota......
Види во принцип виртуелен оператор неможе ама баш никако да влијае на цената затоа што плаќа за користење на еден од двата оператори за користење на просторот овие ќе начикаат ненормална “кирија“ и толку од намалување на цена.

Разочарувачко со тарифиве, а уште по мизерија за корисниците на ONE. Не изолираа на цело, сеуште ја користиме старата мрежа... 3G-то останува исто т.е. со делови на 2G во одредени места. И конечно мислев дека ќе имаме 4G, но овие го допреа дното дефитивино не вратија во 2002.

Им пишав за мрежава, па да видиме што ќе кажат, се надевам ова е само привремено.

4G, нема од ONE кај мене:

6d501c56babaf2a1b48221c72db59766.png

А за името, катастрофа. Уствари на крајот излезе дека ќе биде само VIP... и од заработката ќе им дават некоја паричка на ONE, ваљда додека не им се префрлат сите корисници на VIP и Т-Mobile :LOL:

Разочарувачко со тарифиве, а уште по мизерија за корисниците на ONE. Не изолираа на цело, сеуште ја користиме старата мрежа... 3G-то останува исто т.е. со делови на 2G во одредени места. И конечно мислев дека ќе имаме 4G, но овие го допреа дното дефитивино не вратија во 2002.

Им пишав за мрежава, па да видиме што ќе кажат, се надевам ова е само привремено.

4G, нема од ONE кај мене:

6d501c56babaf2a1b48221c72db59766.png

А за името, катастрофа. Уствари на крајот излезе дека ќе биде само VIP... и од заработката ќе им дават некоја паричка на ONE, ваљда додека не им се префрлат сите корисници на VIP и Т-Mobile :LOL:
Spored mene 4g korisnicite od One ke imaat do krajot na godinava koga i oficijalno ke funkcionira mrezata od vip-one kako edna mreza, sega se posebni seuste mrezi i zatoa One korisnici ne mozat da imaat 4g,

Spored mene 4g korisnicite od One ke imaat do krajot na godinava koga i oficijalno ke funkcionira mrezata od vip-one kako edna mreza, sega se posebni seuste mrezi i zatoa One korisnici ne mozat da imaat 4g,
Мисли си, а за 3G-то ќутат пи *чките.

fdc2bdc8fa7e8db86cc696ae8d364af3.png

Види во принцип виртуелен оператор неможе ама баш никако да влијае на цената затоа што плаќа за користење на еден од двата оператори за користење на просторот овие ќе начикаат ненормална “кирија“ и толку од намалување на цена.
Znaci vaka, Lycamobile ke gi kupuva uslugite od onevip, na golemoprodazna cena formirana od Aek.mk i regulirana od niv, i + za amortizacija za mrezata ke si plajka vo vip ,i + % za niv, kolku sto sretnav po internetov tie veke imaat potpisano dogovor so Vip, i za mesec / dva, treba da pocnat da funkcioniraat, toa tocno e deka ne mozat da vlijaat kizne kolku za cenite ili za pretplatite no stom rabotat vo 20 drzavi sigurno ima nesto ..... da se nadevame na nesto + za nas ....korisnicite

Attachments

• 2016-05-13_182045.png
    2016-05-13_182045.png
    16,2 KB · Прегледи: 42

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom