ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci One i Vip nema da se spojaat vo eden operator tuku ke rabotat kako sto rabotea T-Mobile i T-home dosega so majka kompanija Magyar Telekom.

Znaci One i Vip nema da se spojaat vo eden operator tuku ke rabotat kako sto rabotea T-Mobile i T-home dosega so majka kompanija Magyar Telekom.
Не, ќе си бидат едно, не знам од каде ти е инфото. Неизвесно е само за blizoo и Диги Плус Мултимедија (boomTV) како ќе бидат: споени или одвоени. За One и VIP ќе си бидат споени.

ми го скрши филмот сега......а од кај знаеш ти, на кој оператор ја гледаш?
На интернет, ако сакаш да ти дадам линкови, пиши во порака :)
А и да не ги следиш, доволно е да ги отвориш нивните сајтови и ќе видиш што нудат. Додуша Nova е до некаде и подобра од OBN. Оваа втората е катастрофа.

Не, ќе си бидат едно, не знам од каде ти е инфото. Неизвесно е само за blizoo и Диги Плус Мултимедија (boomTV) како ќе бидат: споени или одвоени. За One и VIP ќе си бидат споени.

На интернет, ако сакаш да ти дадам линкови, пиши во порака :)
А и да не ги следиш, доволно е да ги отвориш нивните сајтови и ќе видиш што нудат. Додуша Nova е до некаде и подобра од OBN. Оваа втората е катастрофа.
не ми се гледа на нет, ќе почекам можеби некогаш ќе им текне на нашиве да ја стават во понудат :)

Epa u Aek pisuva deka novite korisnici ke mozat da izberat ponuda ili od ponudata na One ili od ponudata na Vip. Znaci pak nema da bidaat spoeni so edna ponuda kako edenn operator

Epa u Aek pisuva deka novite korisnici ke mozat da izberat ponuda ili od ponudata na One ili od ponudata na Vip. Znaci pak nema da bidaat spoeni so edna ponuda kako edenn operator

Ќе се вика One.vip. Ќе биде еден оператор кој на почетокот ќе ги има истите понуди како што сега ги имаат One и Vip. Веројатно за нова година ќе исфрли некоја негова единствена понуда, и полека ќе приврши со тековните.

Кога веќе сте запнале за цената опремата дека била иста и тука и таму, што правиме тогаш со трошоците (платите пред се) ? Можеше да го цитираш и ова..

Ако не ти дозволува платата нема да имаш мобилен. Simple as that. Не може операторот да работи со загуба за да тебе ти удоволи за 200 денари да имаш се бесплатно. Во ред е овој муабет кога тарифите беа 2-30 евра ама со 4-500 ден имаш кон сите бесплатно и еден тон интернет и пораки и се и пак скапо било. Ако најдеш некаде поефитно, те молам линкувај тука. Јас сум правела истражувања за цени низ цел свет. Никаде побогу немаш пакет од 50 факинг гига нет и све друго фри за 10тина евра.

Ако не ти дозволува платата нема да имаш мобилен. Simple as that. Не може операторот да работи со загуба за да тебе ти удоволи за 200 денари да имаш се бесплатно. Во ред е овој муабет кога тарифите беа 2-30 евра ама со 4-500 ден имаш кон сите бесплатно и еден тон интернет и пораки и се и пак скапо било. Ако најдеш некаде поефитно, те молам линкувај тука. Јас сум правела истражувања за цени низ цел свет. Никаде побогу немаш пакет од 50 факинг гига нет и све друго фри за 10тина евра.

Не работат со загуба напротив прават огромни профити, посебно во помаливе држави како Македонија каде што и за работна сила / изнајмување простори плаќаат многу помалце. Па една Албанија има подобри понуди од нас, еве ти пример за 500 денари во Албанија што добиваш а што добиваш од ВИП за приближно истата цена со истиов пакет.

800мб кај нас кај нив 2гб
300 интернационални смс пораки кај нив кај нас 0
20 интернационални минути кај нив а кај нас 0
Кај нив 2000 минути кон националните мрежи кај нас 200

Плус направи споредба во смс пораките помеѓу операторите

Не работат со загуба напротив прават огромни профити, посебно во помаливе држави како Македонија каде што и за работна сила / изнајмување простори плаќаат многу помалце. Па една Албанија има подобри понуди од нас, еве ти пример за 500 денари во Албанија што добиваш а што добиваш од ВИП за приближно истата цена со истиов пакет.

800мб кај нас кај нив 2гб
300 интернационални смс пораки кај нив кај нас 0
20 интернационални минути кај нив а кај нас 0
Кај нив 2000 минути кон националните мрежи кај нас 200

Плус направи споредба во смс пораките помеѓу операторите

http://one.mk/files/Documents/cenovnici/postpejd-new/1-ONE_PROMO_ONE_PROMO_PLUS.pdf
http://one.mk/one-international-nov-postpejd.html
http://one.mk/ONE_Promo.html

Последно уредено:
Абе ајде, кој ќе чека до 2016 -.- Ненормални
Што да се очекува од 2 неспособни фирми

Што сега ви смета? Тоа што можеш било кај да идеш да платиш? Ако си на Вип, можеш и во продажен салон на Оне да одиш. Стварно не ве сфаќам мајке ми, јас стан мењав па три месеца се преселував, ова плукни залепи вашево.

Што сега ви смета? Тоа што можеш било кај да идеш да платиш? Ако си на Вип, можеш и во продажен салон на Оне да одиш. Стварно не ве сфаќам мајке ми, јас стан мењав па три месеца се преселував, ова плукни залепи вашево.

Они никогаш не спомнаа дека процесот толку ќе трае.Секогаш се збореше дека наскоро по затварање на трансакцијата процесот ќе заврши. Сега е обратно. Тоа значи дека 1 година од сега и 2та оператори ќе имаат хаос мрежа и ќе паѓа нонстоп поради "големата техничка задача".Од утре само формално се 1 оператор исто како Вип и Близу сега, 2 фирми 1 газда...

Nie korisnicite na One od 2013 cekame za 4G a sega uste edna godinake treba da cekame a korisnicite od Vip nonstop se zalat za losa mreza pa i nedostapnost na mreza i tie uste edna godina ke trebat da cekat za pogolema pokroenost i podobra mrezha.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom