One Оператор - Генерална Дискусија

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каде можам да проверам кои канали ги нуди ОНЕ на бум тв? На сајтот се спомнува некој си основен пакет, ама никаде не можам на дајдам кои канали ги содржи тој основен пакет.
Абе ти ме заебаваш? Барам кои се програмите на основен пакет, а не сите програми на бум тв.
Да не сакаш во послужалник да ти ги донесам?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.826
Поени од реакции
4.268
dali ima nekoj problem so SMS izvestuvajnata za opcijata Povtorno dostapen ? kaj mene povejke ne stigaat sms broevite sto sum gi biral a bile nedostapni* koga ke bidat vo mreza,ne mi stiga poraka deka brojot e povtorno dostapen * !

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Кој беше бројот за проверување на сметката кај оне? Знам само се пишуваше со големи букви SMETKA а бројот не ми текнува..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој беше бројот за проверување на сметката кај оне? Знам само се пишуваше со големи букви SMETKA а бројот не ми текнува..
142142, без префикс

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
142142, без префикс
Сум бил блиску.Напишав порака на 140140 и пази што ми врати: Со испратената порака учествувате во извлекувањето за главната награда, патување за две лица на Евровизија 2006. Ви благодариме за учеството во играта. :eek:
--- надополнето: 1 мај 2012 во 00:44 ---
Инаку активирав мобилен интернет XS, е сега да прашам колку отприлика нет се троши ако поседам 5-6 минути на фб?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сум бил блиску.Напишав порака на 140140 и пази што ми врати: Со испратената порака учествувате во извлекувањето за главната награда, патување за две лица на Евровизија 2006. Ви благодариме за учеството во играта. :eek:
Ајдееее :pos: Овие биле пуни со изненаџења :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Инаку активирав мобилен интернет XS, е сега да прашам колку отприлика нет се троши ако поседам 5-6 минути на фб?
Ти мојш да седиш до задутре и ништо да непрајш и ќе ти земит 10 денари, ама ако скролаш и гледаш слики тогаш ќе потрошиш! Што телефон имаш? Ако имаш андроид, има виџет ТУКА кој ќе ти заврши работа.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Имам Sony Ericsson S312 :pos:Зошто 10 денари? Таму пишуваше 150 денари, 2 гига.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Инаку имаш и бесплатна верзија на FB преку One, 0.facebook.com, ама тоа е за преглед на статуси, за слики и слични работи пак ќе ти треба обичен. :)

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Летај со тој телефон, никогаш нема да направиш 2 гига
Jas ovoj mesec napraviv 9 giga..zaklucno so vcera. Deneska mi se resetira... ::cool:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Jas ovoj mesec napraviv 9 giga..zaklucno so vcera. Deneska mi se resetira... ::cool:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5[/quotе]

А што телефон имаш? Гледам и на форумот се уклучуваш, јас само за Фејсбук го планирав.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Што правеше ги спушти сите можни апликации од андроид, или немаш лаптоп дома :pos:

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Што правеше ги спушти сите можни апликации од андроид, или немаш лаптоп дома :pos:
Samsung galaxy s2. Simnan nekoi aplikacii ama voglavnom radio streaming, podcast streaming i slicno. Plus imam direct sync na 6 mail accaunta, skype mi e alwags in i korisram viber cesto. I raka na srce, android system aplikaciite si cicaat dosta. Sigurno okoly 1 giga mesecno.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Samsung galaxy s2. Simnan nekoi aplikacii ama voglavnom radio streaming, podcast streaming i slicno. Plus imam direct sync na 6 mail accaunta, skype mi e alwags in i korisram viber cesto. I raka na srce, android system aplikaciite si cicaat dosta. Sigurno okoly 1 giga mesecno.

1 гига месечно....??????

Да не си грешка бе дечки..... јас на ХТЦ ево3д секој ден од 05:30 (сабајле коа излегувам на работа) до обично 15:00 (коа се вракам дома) нонстоп ми е уклучен.
Не сум надминал 1 гига до сеа веке 2 или 3 месеци.

Провери се убаво да не имаш некое вирусче шо работи!

Колку да доловам...
Скајп нонстоп онлајн
Lookout нонстоп
Mesenger for Android нонстоп
FB..повремено

Башка со оние пропратни работи кои си работат во позадина основни апликации... временската прогноза и такви слични работи!
--- надополнето: 4 мај 2012 во 07:47 ---
Ти мојш да седиш до задутре и ништо да непрајш и ќе ти земит 10 денари, ама ако скролаш и гледаш слики тогаш ќе потрошиш! Што телефон имаш? Ако имаш андроид, има виџет ТУКА кој ќе ти заврши работа.
Таа апликација мене ми изгледа прилично грдо....... ја имам 3g watchdog, каде е врзан заедно со антивирусна апликација Lookout.
Прилично добра и културна апликација која не замара!

Kajgana Shop

На врв Bottom