Once a cheater, always a cheater

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе пробам да сум јасна.
Кога некој е ми е во категорија на тепање време, кога врската не ми е добра, кога не сум задоволна, кога не гледам иднина со личноста... Варам, еднаш и повеќе пати, како ќе испадне, сеедно... Дур не се охрабрам да му прекинам на момакот. Во оваа ситуација - уанс ју го читинг е точно и насловот си е скрос на место.
Арно, ама, кога сум: затрескана, заљубена, гледам некаков потенцијал во врската - нема читинг. И ако е еднаш, после тоа му кажувам, и ако ме сака назад - со него сум и нема веќе читинг...
Така што, мене темава ми е поделена во две категории.
Иначе, да прецизирам, читинг ми е се од бакнеж па натаму...

Кога некој е ми е во категорија на тепање време, кога врската не ми е добра, кога не сум задоволна, кога не гледам иднина со личноста... Варам, еднаш и повеќе пати, како ќе испадне, сеедно... Дур не се охрабрам да му прекинам на момакот. Во оваа ситуација - уанс ју го читинг е точно и насловот си е скрос на место.
Арно, ама, кога сум: затрескана, заљубена, гледам некаков потенцијал во врската - нема читинг. И ако е еднаш, после тоа му кажувам, и ако ме сака назад - со него сум и нема веќе читинг...
А не е интересно само да му раскинеш нели?

Ај шо не се согласувам со болдот-не се согласувам, ама не е тоа темава.
Многу јасно Мацо дека не се сите исти, го пишав тоа во постот ако ме прочита убаво, ама тоа покажуваат истражувањата и не сум ви јас крива.
Не сте чоек нешто да ви каже, ко божем сум пишала дека вие сте такви.
Башка, ни ја ни ти не знаеме дали може да се согласиме со тоа зашто не сме биле во долга врска која резултирала со брак, не?
.

Меги бе, грешно нешто да не си видела, јас воопшто не ни реплицирав на твојот пост. :)

А не е интересно само да му раскинеш нели?

У, ајде, собери камења и мавај наваму.
Сакате искрен одговор, ете го погоре. За тие кои сакаат да читаат лимонади, игнорирајте го погоре пишаното и за вас нека важи следново:

Јас никогаш, никогаш, никогаш не би го изварала, не сум го изварала и нема а го изварам тој со кој што сум. Не ми е јасно како луѓето се толку никакви да цапаат по туѓата доверба...

Али кад ти кажу да те не волим тад лажу те.

У, ајде, собери камења и мавај наваму.
Сакате искрен одговор, ете го погоре. За тие кои сакаат да читаат лимонади, игнорирајте го погоре пишаното и за вас нека важи следново:

Јас никогаш, никогаш, никогаш не би го изварала, не сум го изварала и нема а го изварам тој со кој што сум. Не ми е јасно како луѓето се толку никакви да цапаат по туѓата доверба...
И на сето ова додавам едно прашање. Зошто имаш храброст да го изневериш, а немаш да му раскинеш? Те возбудува таа игра? Catch me if you can а?

И на сето ова додавам едно прашање. Зошто имаш храброст да го изневериш, а немаш да му раскинеш? Те возбудува таа игра? Catch me if you can а?

За изневерување не треба храброст, идејата да ме фати не ми прошла на памет зошто знам дека нема да се деси така што, не - нема никакво кач ми иф ју кен. Да бидеме реални, сите знаеме да изневеруваме... Само некои од нас се доволно паметни за да бидат дискретни :)
Храброст треба за да некому го скршиш срцето. Она што не го знае, не го боли.

Бетовен... многу убави песни има.

Под диригентската палка на Херберт вон Карајан и оркестарот Слатки грех при балканската филхармонија и балет.

За изневерување не треба храброст, идејата да ме фати не ми прошла на памет зошто знам дека нема да се деси така што, не - нема никакво кач ми иф ју кен. Да бидеме реални, сите знаеме да изневеруваме... Само некои од нас се доволно паметни за да бидат дискретни :)
Храброст треба за да некому го скршиш срцето. Она што не го знае, не го боли.
А кога ке го дознае он подоцна тоа не е кршење на срце а? Плитко размислување мора да признаам. Имај доблест и кажи му дека не ти е убаво со него, ем ти ке имаш чиста совест ем он ако е доволно емотивно созреан ке те сфати и лајф гоус он... Нема кршење на срце ако бидеш искрена...

А кога ке го дознае он подоцна тоа не е кршење на срце а? Плитко размислување мора да признаам. Имај доблест и кажи му дека не ти е убаво со него, ем ти ке имаш чиста совест ем он ако е доволно емотивно созреан ке те сфати и лајф гоус он... Нема кршење на срце ако бидеш искрена...

Благодарам што се трудиш да ми ја спасиш душата :)
Ај сега сериозно, доста со морализаторскиов тон, и не туку ми длаби во мислењето, плитко али не... Ако не ти се бендисувам, оди на профил ѕирни ми ги сликите, да не по грешка некогаш се вплеткаш со мене :))

тогаш мораш да бидеш спремна и на секаква реакција од страна на дечкото кога ќе дознае...ако дознае...морал многу многу не постои...го немало никогаш...затоа, како што е некој способен да изневерува додека не собере храброст да раскине, исто така има некој кој е способен да не се исконтролира и да се испонаша најсељачки на свет кога ќе дознае....понекад ги разбирам машките што тепаат женски..не дека би удрил женско лично, но некогаш можам да ги разберам

Нема вакво правило, пред се зависи од опциите и начинот на живот што особата ги има во моментот и најмногу од тоа како гледа на моменталната врска. Секој човек во себе природно има скриена потреба за полигамија во сексуалниот живот, која почесто е потисната од моралот и неговите вредности. Меѓутоа во животот се менуваат улогите.
25gffjq.gif

Само заљубениот човек нема да те разбере,сите останати ќе се согласат со тебе.
Овие години ме научиле дека само заљубен човек не вара.Кога ќе помине време и кога емоциите ќе се сведат на навика,сите стануваат потенцијални преваранти.Е сега некој ќе го признае тоа,некој ќе потиснува се во себе и на крајот некаде после 45та година ќе дознае дека жена му/маж и спиел со друга.
Колку побрзо ги отвориш картите,толку полесен е животот.
Конкретно:оној што варал секогаш ќе вара,оној што живеел по норми и правила секогаш ќе биде од ебената страна.

И не знам шо закажуваат психолозите, а ако мислиш на терапија и ако ти требна, океј, можда, не знам.

Ај не се прави превише паметна него извади го најдоброто од себе и обиди се да го искористиш второто значење на зборот:wink:

Бетовен... многу убави песни има.

Волфганг Амадеус ... ма нездрав е дечкото :)

Конкретно:оној што варал секогаш ќе вара,оној што живеел по норми и правила секогаш ќе биде од ебената страна.

Мене не ме ебел никој ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom