Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
2 или 4Mbps е брзината не сум сигурен. 512kbps не е во секој случај.Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.
Nah, не е точно ова. Дезинформации се...Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.

Motorola Canopy e ured koj moze da se koristi za WIFI i WLAN i moze da prenesuva signali na rastojanie do 50tina kilometri. Brzinata na protok na podatoci koja moze da ja dostigne uredot e 14Mb/s. Znaci moze da se upotrebuva za vrski pogolemi od 512k![]()
Ajde pozdravЈас чекам 100 гб пакет на WADSL т.е. исти или слични на СОЛО пакетите, нема смисла оваа дискриминација, само затоа што несакам да имам АДСЛ.
... pa po drugive gradovi kako e ?Kako vi e Wadsl na On.net ? vo Prilep eve vejke 2-3 denovi ... pajga ... mislam se diskonektira ... pa po drugive gradovi kako e ?
inace Brzinata si e Dobra ... 
taka e vo cel Prilep
) ke si cekame so ce prajme Ebago
malce pojke na kleckanje ovie denovi ke bide izlgeda