Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
2 или 4Mbps е брзината не сум сигурен. 512kbps не е во секој случај.Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.
Nah, не е точно ова. Дезинформации се...Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.
Motorola Canopy e ured koj moze da se koristi za WIFI i WLAN i moze da prenesuva signali na rastojanie do 50tina kilometri. Brzinata na protok na podatoci koja moze da ja dostigne uredot e 14Mb/s. Znaci moze da se upotrebuva za vrski pogolemi od 512k
Брат и јас сум како тебе на WADSL чисто се сомневам дека ке пуштат нешто повеке после ова што зголемија за 15 гига брзината не ја мењаат останавме на катастрофални 512 и гарант нема да ја сменат на нешто поголемо.Ова што е тоа е само да не ги урочам во последно време се супер нема ни паѓање на конекција стабилна брзина.Јас чекам 100 гб пакет на WADSL т.е. исти или слични на СОЛО пакетите, нема смисла оваа дискриминација, само затоа што несакам да имам АДСЛ.
Да не го урочам кај мене во Скопје е до максимум стабилна брзина од 510кб скоро цело време нема проблем со логирање не паднал одамна 15 гига доунлоад мислам би сакал да барем ја покачат брзината али јеби га за тоа што плаќам тоа добивамKako vi e Wadsl na On.net ? vo Prilep eve vejke 2-3 denovi ... pajga ... mislam se diskonektira ... pa po drugive gradovi kako e ?
Друже ако е така во цел Прилеп овие два три дена можеби работат нешто најубаво ти е ако не си прашал досега да ги прашаш да видиш што ке ти кажат али барем знаеш дека не е до кај тебе проблемот.Почекај може ке се поправи за некој ден.taka e vo cel Prilep