On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
jas se razocarav od on.net
makedonski takvi bile onakvi bile ali 988 12345 mozes na glava da im se kacis
i ke ti pomognat

on.net samo deckite od servis se ok ostalo sve e katastrofa

ukinuvat WADSL i korisnicite na WADSL ne masakrirat uste 100 dena WADSL i poveke no.net na on.net koga ke si pomislam deka pomisluvav 101 giga da go zeam kojzna na tie korisnici sto ke im napravat bar info da stavea a oni samo delete od sajtot i nisto informacija

ova ni go pravat :tv::baeh:

alo on.net
da povelete
WADSL error 691
a antenata vi padnala
i sega sto
isklucete od adapter
5 minuti
i probajte pak:drk:

i plus koa ke gi nadmines tie, ne ti se namaluva brzinata, nego si doplakas kako na solo paketite sto e.

E tuka e zajakot ako nadmines ce te surat

jas se razocarav od on.net
makedonski takvi bile onakvi bile ali 988 12345 mozes na glava da im se kacis
i ke ti pomognat

on.net samo deckite od servis se ok ostalo sve e katastrofa

ukinuvat WADSL i korisnicite na WADSL ne masakrirat uste 100 dena WADSL i poveke no.net na on.net koga ke si pomislam deka pomisluvav 101 giga da go zeam kojzna na tie korisnici sto ke im napravat bar info da stavea a oni samo delete od sajtot i nisto informacija

ova ni go pravat :tv::baeh:

alo on.net
da povelete
WADSL error 691
a antenata vi padnala
i sega sto
isklucete od adapter
5 minuti
i probajte pak:drk:

Ic ne go razbrav muabetov, so ova alo onnet povelete :toe:

И јас сакам да го менам он нетот и да ставам некој друг ама незнам кој дај препорачајте ми:smir:

Naprotiv jas sum pak zadovolen od Wadsl :)

9d4003ed9e.jpg

Eve ova mi se slucuva sekogas ... no uste malce imam od dogovorot so On.Net i ke go raskinam :vozbud:

Ќе ставаат ли 30 ГБ и 5 МБ од ноември или да го мењам сместа ?

Нека биде јасно на сите корисници што сме на WADSL.Подобрувања во смисла на поголеми брзини и повеќе гигабајти нека ви биде јасно дека ке нема за никого.WADSL услугата веќе не се нуди на нови корисници така да за тие што имаат веќе WADSL повеќе од 1mbps брзина и 15 гига download нема да добијат.Повеќе не очекувајте.Тоа е тоа.

jas ke migriram kon duo extreme poradi cenata/brzinata.wadsl_ot bese ok osven prvite dva meseci poradi toa sto antenata ne ja stavija na dobro mesto.

Добар е освен понекад кога не се конектира. Барем брзината и трасверот да ги качеа а не вака да не зезаат.
И ај кажете ми како да влезам у ова канопито, бар за последен пат пред да се префрлам на некој од дуо пакетите.

Најновата ујдурма од он.нет
За оние што ќе го обновеле договорот за уште две години им давале 30ГБ интернет, истата брзина, истите пари само 30гб.
Ами да земам венчалница да потпишам со нив може неограничено ќе ми дадат.
Нели во договорот пишуваше со промените на пазарот така ќе се менува и пакетот. Каде е тоа сега. цените паднаат брзините и лимитот се покачи, а пакетот WADSL остана ист. а официјално не го нуделе веќе али ќе те прелажат со 30гб пак да потпишиш, да не ја вадат антената де.
Да не сте им платиле ниедна сметка на оннет додека не покачат брзина и лимит и додека не намалат цена.
МА овие ептен расипани биле бе маме им е*ам.
и пишете маилови јавувајте се и цркајте и пцујте се живо тамо.
Или ќе се опаметат и ќе сменат однос или пара од нас нема да видат веќе.

јас бев да го отказам интернетот во во оф.нет и ги немав подмирено сметките и ми рекоа да ги подмирам сите.и си ги платив и се готово беше,и кога иде другиов месец и сметка пак ми дојде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom