Sebastian
Too weird to live, too rare to die
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 606
- Поени од реакции
- 9
Абе еве ти www.on.net.mk ама и таму не е убаво објаснето за АДСЛ и АДСЛ 2+The Man напиша:Извор?
Абе еве ти www.on.net.mk ама и таму не е убаво објаснето за АДСЛ и АДСЛ 2+The Man напиша:Извор?
Неееееееее. нема вработени.:nesum:Dzish напиша:А уствари да не има некој на форумов што е вработен во он-нет?
Кај мене е топ, само навечер многу варираpravo напиша:http://www.speedtest.net/result/116801899.png
kako e kaj vas
Да, зошто?Integer напиша:А има ли некој пробано да стави 6-7 компјутери на WADSL?
Е тек сега незнам што да верувам. Како кога кај мене неможеше за велигден повеќе сесии, а сега може?Acid напиша:Да, зошто?
Може да се вмрежат само со рутер. Со свич неможе, затоа што само една сесија (конекција) може да се оствари со еден јузер. АКо се конектираш преку рутер, нема да имаш никаков проблем ако вмрежиш и 50 компјутери.
Нема таков маж. И мене ми рекоа дека ти било ново правило па вчера (ако не се лажам) можев комотно на двата компјутери посебни конекции, за после пак да не можам. Не бива фирма од оваа фирма, ни самите не знаат што праватJane напиша:Е тек сега незнам што да верувам. Како кога кај мене неможеше за велигден повеќе сесии, а сега може?
Знае ли некој да даде точна информација?
Овој ќе ти сврши работа, има 4 портен свич вградено, плус подржава 802.11g значи 54Mbps...Dzish напиша:Ајдеее... А акцес поинт е рутер или свич? Пошо имам 2 лап-топ компјутери и сакам безжично да ги врзам. Викате дека ке има проблем да не работи? (Конкретно Д-линк со 54 Mbps околу 3600 денари)