Он.нет, ти платив бе!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.250
Поени од реакции
12.474
На Он.нет не му е доволно тоа што ме малтретира со непостојан и неквалитетен линк кон Интернет, како и со тоа што, наместо да ми ги даде испечатени, ме тера секој месец да пополнувам сини уплатници, еве сега се закануваат и дека ќе го исклучат мојот WADSL затоа што, според нив, не сум платил 2 сметки во последниве 6 месеци. Да е идиотизмот поголем, не напишале за кои месеци наводно не сум платил. А уште полошо, како и секогаш, НИКОЈ не се јавува на нивните телефонски броеви (не само на „главните“ броеви, туку ни на локалите од продажните салони).

moron.jpg

Нормално, тоа не е точно и ќе го припишам на неспособноста на Он.нет да си ги провери уплатите. Сега треба да копам и барам дали сум зачувал копија од уплатниците, па да им ги праќам по факс или email. Ако не ги најдам (можно е да сум ги фрлил), веројатно ќе бараат да ги платам повторно. Хм, имам само 2 дена да сторам нешто, бидејќи писмото со лаги и уцени дојде денес, а рокот за плаќање е задутре. А кога ќе ми текне дека на Он.нет се префрлив (демек) затоа што се поевтини - сега и ќе платам, и ќе добијам полоша услуга отколку од МТ.нет.

Е значи за резил сте, шарлатани едни.

Преземено од
http://mislam.blogspot.com/2007/10/blog-post_24.html

da i mene mi stigna izvestuvanje deka nemam plateno.Vrtev celo vreme nekoj da mi objasni sto e rabotava i ................se iznaslusav muzika.

Да бе, и мене ми пратија известување, а имам платено, море море. Барем за тоа досега не не малтретираа.

И мене ми стигна денес, со известување да се плати до 26ти. Kaj мене пишуваше дека не сум платила од март, а нема врска со вкупниот износ што беше наведен. Среќа што си ги чувам уплатниците, такви работи не се фрлаат.

Што е финтава? Јас па мислев само на другарка ми така по грешка и стигнала опомена ... овие масовно праќаат едно исто нешто? Не ми се верува ...

Мене ми стигна ова исто за услугата 1010 за цели 1,00 денари заостанат долг.Болна работа

Мене ми нема стигнато ништо.

Кејблтел :vozbud:
(за оние кои ќе ги пцујат моите Кејблтелци, нека знаат дека сум на лан мрежа поврзан, директно, затоа не ми сецка или паѓа нетот :pos:)

Незнам каква е услугата на другите... ама и моиве не се за машала кога е наплатата во прашање. Замисли, отидов САМ да си земам фактура за да платам, откако на 21 октомври сеуште немав добиено есап, а знам дека се многу поажурни околу исклучувањето.

Леле Адријанке! Леле андроник! Сеа од Охридов уш јас фаљам тешко мене :nikako:
ДА БАРАМ УПЛАТНИЦИ!

И на мене ми стигна писмо со известување али јас знам дека должам еден месец неплатено и само за тој месец пишале да си платам а ова другото на сите што им доаѓа а си плаќаат редовно навистина е шит работа од овие нека идат у п***у матер

Мартине, немој да се секираш. Уплатници не барај. Ние упорниве охриѓани ќе си го истераме своето. Се гледаме утре.

Текстот не е мој, за среќа не сум корисник на Он.нет.

Не ми е стигнато ништо такво и немој да ми стигне само има да ги :violent1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom