Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОнНет не би требало да имаат проблеми со АДСЛ`от со оглед на тоа дека 99% од опремата е на Телеком нив само им останува линкот и едно серверче за конекција ! Ама тоа првото некако слабо им иде............:nenene:

е морам и ја да се пожалам неможам да додржам конеција подолга од 5 минути. ај пошто од дамна не сум имал АДСЛ може ли некој да ми каже дали сплитерот мора да се стаи?

е морам и ја да се пожалам неможам да додржам конеција подолга од 5 минути. ај пошто од дамна не сум имал АДСЛ може ли некој да ми каже дали сплитерот мора да се стаи?
Упатството за што служи? :)

Мора со сплитер. И тоа, во сплитерот мора да влегува главната телефонска линија, а не некои импровизации. Да не се чудиш зошто ти паѓа за 5 минути тогаш... И јави се во Он.нет, нека проверат што се слушува.

3 дена имам проблем а од он-нет никаква помош .... се јавив 2 пати ама џабе
Download 600
Upload 120
Е оваа брзина ја имам неколку дена .... што е проблемот да не знае некој
torent,limewire или било каков доњнлоад програм неам инсталирано
Help someone pls

Izvini Gego ja imam prrasanje mesto odgovor: kaj se glea kolku e download a kolku upload?

Ај некој нека каже каков е Соло 101 пакетот дека планирам ако не утре тогаш задутре да одам и да се префрлам од WADSL на Соло 101 па да ми каже некој што го користи колку е брзината стабилна дали крадат сообраќај дали и колку паѓа нетот некад и дали се исплака да се префрлам дека сум филмоманијак многу филмови сакам да симињам.

И уште нешто како ке иде процедурата на пример со плаќањето ако од утре направам договор за Соло дали и колку ке платам за овие 4 дена користење WADSL или има си некоја таму процедура како иде тоа.Ако некој може да каже нешто фала однапред.

Не се префрлаш одма , ти склучуваш договор , па кога ќе им дојде по кејф ќе дојдат да ти монтираат, а wadsl - от нема да го пипнат дур не ти инсталираат СОЛО ... така да префрлањето не е за еден ден.. а за плаќањето , ќе си го платиш онолку колку што си користел.. немам Соло така да неможам да ти кажам искуство , ама знам за префрлањето..

Не се префрлаш одма , ти склучуваш договор , па кога ќе им дојде по кејф ќе дојдат да ти монтираат, а wadsl - от нема да го пипнат дур не ти инсталираат СОЛО ... така да префрлањето не е за еден ден.. а за плаќањето , ќе си го платиш онолку колку што си користел.. немам Соло така да неможам да ти кажам искуство , ама знам за префрлањето.

Брат знам за тоа дека одма не се префрлам си ме сватил лошо него знам дека ке чекам едно може и две недели за модем па не дај боже едно 5 дена за линија да ми пуштат тоа се ми е јасно само сакав да знам како им иде на овие што веќе имаат Соло 101 дали се задоволни тоа сакав да знам а фала што ми кажа за плаќањето значи ке платам за толку дена колку што сум користел WADSL во месецот и ако ми дадат Соло до пред нова година таму и за тоа исто така ке платам колку сум користел.

3 дена имам проблем а од он-нет никаква помош .... се јавив 2 пати ама џабе
Download 600
Upload 120
Е оваа брзина ја имам неколку дена .... што е проблемот да не знае некој
torent,limewire или било каков доњнлоад програм неам инсталирано
Help someone pls

Вчера цел ден така бавно се симнуваше, инаку претходниве денови беше ОК

Има некој информаци кога ќе се среди нетот ?

200 download so 200 upload
Моментално дома оваа брзина ја имам :S

A за wadsl е за пофалба .... 1 мега бит тера :)

Има некој информаци кога ќе се среди нетот ?

200 download so 200 upload
Моментално дома оваа брзина ја имам :S

A за wadsl е за пофалба .... 1 мега бит тера :)
Исто е и кај мене... и тоа во последниве 2-3 дена е вака.. не мрда :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom