Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
On.net не заслужува да има корисници. Јас сум им многу лут бидејќи се изживуваа над своите корисници и уште го прават истото. ...
Не би рекол, сосема друго е решението кај таа инфраструктура.
По таа логика, и МТ Нет би требало да рикне од преоптеретеност, исто е.
Принципот : ))))))Различен е принципот кај МТ.НЕТ, мислев дека знаеш за тоа :helou:
Потполно си во правоА демек со новиве пакети на мтпттнет ќе нема паѓање?Каде каде и од тој ќе се изгорат луѓето ама ај
8Х повеќе паѓање
како и да е ако не денес утре правам договор со он.нет и да баталам ова бабава од интернет што ја имам
![]()
Друже зашто сумљиви, работава е ЗА ИНАТ НА ШИТНЕТДо нова година ке бидам на телекабел, ке оставам да "легнат" понудите и тогаш ке се одлучам. Иначе иако кабелскиот има сеа за сеа полоша понуда од новиве на Шитнет и Оффнет, сеуште останува фактот дека е без договор и можам да им раскинам кога сакам. Иначе трпев 2 години на Шитнет, потпишав у Мај, 2 месеци подоцна стигна соопштението за лимитот од 4 гига, немате појма колку сум ја мавал глаата од ѕид. Never again, NEVER AGAIN!!! Оффнет ми се сумљиви некако со понудава.
A ti mislish deka oni se vo konkurenciska vojna so paketive ???Друже зашто сумљиви, работава е ЗА ИНАТ НА ШИТНЕТда пукнат од маки...искрено баш до сега се распрашував за он.нет интернетот и сите што ги прашав значи некои 15 другари не ми се пожалија на конекцијата
и за паѓањето колку што знам не е секогаш провајдерот виновен, сепак има и некој над нив нели
![]()
Принципот : ))))))
Во што е разликата?
Телефонска линија (иста инфраструктура), АДСЛ технологија. Ќе бидеш љубезен да го објасниш фамозниот принцип? : )