- Член од
- 2 септември 2008
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 22
Да не бладаш, или да не шмркаш нешто?![]()
што питаш.што ти требе:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не бладаш, или да не шмркаш нешто?![]()
Има бре 5071 броја от обшто 300 000 души население
Убаво беше прашањето дали бладаш или шмркаш кока, хероин или на вена си?што питаш.што ти требе:smir:
Мене ми треба да разбирам секој што сака да каже на форумов ,затоа што ова е македонски форум. Или научи да комуницираш на македонски или гони се у...........што питаш.што ти требе:smir:
Како ли само го знаеше одговорот со точност до единица (според вашите наместени пописи)...и се уште не пишуваш од канцеларија на државен трошок![]()
Трудно или бремено, линкот не ти чини, второ не верувам во измислиците на божемниот попис, глупости во боја...Зошто има полиција секоја година на споменикот на Гоце Делчев, ако нема Македонско малцинство?И зошто толку се плашите ако Македонците би основале партија во Бугарија?
Луси, ела ке идем во Петрич, Сандански и дека сакаш на плоштад и ке викнам дека сум македонец и сите во пиринско са македонци. Никои нема да доиде и да ми каже нешо. Овде во меани се пеат песни како "делете ja парчетете ja ..." нели знаеш песната. На Васка Илиева сите песни за МК. Никои не кажива ништо. Ова дека ви говорат таму го проверете. Елате овде, отидете на меана или сватба. И ке видете дека ве лажат. Лугето овде се осекаат како бугари. Огромнио дел. Овде се гледа македонски ТВ програми. Каи вас нема информативни БГ програми, нели. Има српски.
Вие се осекате македонци, ние бугари. Секои требува да почитува ова. Нито ние да ви викаме дека сте бугари, нито вие на нас дека сме македонци. Ова изнервира вас и нас. А сите знаеме дека сме наиблиски и да си помагаме.
Трудно или бремено, линкот не ти чини, второ не верувам во измислиците на божемниот попис, глупости во боја...Зошто има полиција секоја година на споменикот на Гоце Делчев, ако нема Македонско малцинство?И зошто толку се плашите ако Македонците би основале партија во Бугарија?
Може ти да си мислиш вака, ама лугето овде вака не мислат. Истото е кога ви кажуват дека сте бугари, а големиот дел от вас не мислат вака.Па со самото тоа што пеете Македонски песни, значи го знете и Македонскиот јазик, зошто тогаш не пишувате и не се служите со него? Јас каде да одам зборувам на Македонски (мислам на балканските држави), и во Србија разбираат, и во Бугарија, и Албанија дури разбираат, а за циганите да не правиме муабет како што е Пирин се МАкедонски така е и Егејот исто сеМакедонски. Така да нема зошто да порекнувате таму сте Македонци сте и тоа ќе останете со сила циган неможеш да станеш, крвта вода небива!
Како ли само не те мрзеше да напишеш Vardarska а за Македонија да ставиш само МКNe vi svatam na vas od Vardarska MK, em ne sakate kako Makedonci site od Pirinsko, em dumate sto sme bas tatari.![]()