Омилени Таттоо сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување

Glejte go covecevo, nema mesto bez tetovaza. Dobri tribali nema so.Ne deka neso se gleda...

erotic-soltribal.jpg

ero-tatumanresa-qwrve4.JPG

ero-flor-snd45.jpg

ThA-BiTcH напиша:

е овие се многу јаки, а здравје утре кога ке се логирам ке ви даам нешто од моето ателје поздрав.

i ja se istetovirav kao tipkata na slikata ama malce trea samo da ja produzam podole:icon_lol: :icon_lol: :je:

color0093hg.jpg

416dr.jpg

eshkobesniktattoo3uv.jpg

siggi484kn.jpg

p2819tk.gif

nochetatoomatt3dh.jpg

t277gttttttttt9jq.jpg

tatoo15pv.jpg

trib9pt.jpg

tribal20steiss0tf.jpg

ево неколку добри тетоважи.....

IVA_SKORPIJA напиша:
i ja se istetovirav kao tipkata na slikata ama malce trea samo da ja produzam podole:icon_lol: :icon_lol: :je:

i drugarka mi sakase taka da se istetovira ama ja posovetuvaa ako planira nekogas da ostane trudna togas bolje da ne ja pravi taa tetovaza bidejki koga ke ostane trudna kozata se siri i nema na nisto da lici i za vreme na trudnokata a i posle , tie tetovazi gi pravat onie koi ne planiraat deca da ragaat :) ili vekem rodile

schtranga напиша:
i drugarka mi sakase taka da se istetovira ama ja posovetuvaa ako planira nekogas da ostane trudna togas bolje da ne ja pravi taa tetovaza bidejki koga ke ostane trudna kozata se siri i nema na nisto da lici i za vreme na trudnokata a i posle , tie tetovazi gi pravat onie koi ne planiraat deca da ragaat :) ili vekem rodile

ej fala:icon_lol:

OrTacE напиша:
nochetatoomatt3dh.jpg

ево неколку добри тетоважи.....

Е ова веќе може,од кога се канам вакво нешто да направам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom