Омилени Таттоо сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
nesto interesno:icon_lol:
URL]

IVA_SKORPIJA напиша:
Дете ако не примети Овие се Body Art а не се тетоважи!!!:star:
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Знаеш... ми даде добра идеја за како да се тетовирам!!!
BTW јас немам ниту една тетоважа ама па затоа имам Милион лузни на мене од паѓање од моторот!!!:motor:

казете ми за женско кај е најубаво место за тетоважа?одамна планирам да се тетовирам онака мерак ми е али незнам каде..сеа ми е нешто увртено на рбет некоја буква...на половина ми е онака демоде!

RealGirL напиша:
казете ми за женско кај е најубаво место за тетоважа?одамна планирам да се тетовирам онака мерак ми е али незнам каде..сеа ми е нешто увртено на рбет некоја буква...на половина ми е онака демоде!
abe kako demode u tetovazi nema demode moda! Kaj ti e merak!:poss:
ali super mesto e i na ramo!

ova e nesto ok
thm327moonfairy4ou.jpg

има како нема ...нејќам да бидам како сите..скоро сите девојки таму се тетовираат!сепак тенкс
ај сеа продолжете си со сликичките баш се интересни!

лелелелелел кучено какво еееее
хихихихихи:pos: :pos: :pos:
не би го ставил на себе тоа па незнам пари да ми даваат

RealGirL напиша:

Знаеш каде за женско е најдобро на рамо ама од позади(ваљда ме сфати) барем јас таму сакам или еден трајбел на половина а демоде има бе сите ставаат или на стомак или на рака:toe::poss:

Е сега одамна имам идеја да се тетовирам, ама сликиве веќе ме наговорија еј, може ли да се стават некои тетоважи со скорпии, зш. сакам да ставам нешто такво мало на рамото ама од напред.

Не можев да најдам поубава слика али дефинитивно вака ке се тетовирам
body_11.gif

jas na nog iam pajak ama nemozam da ja ispratam slikata zosto ne ja slikav

Се може да се направи потребно е 1 до 2 саати.Имам такви слики работено доста уствари и јас го имам ТАЗ тетовирано на мојата нога

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom