Омилен ресторан со највкусна храна? Каде одите?

• Креатор на темата Креатор на темата cak4e
  • Време на започнување Време на започнување
Дал Мет Фу-Скопје,Македонска Куќа-Прилеп,МНТ-Скопје(до стар МНТ позади ЈБТ идете какви кебапчиња имаат уффф)...И една во Дојран (забораив како се вика) каков пржен крап прават еј секоја чест.
:salut:

На кеј..
Plaza de Toros .. Најубаф ресторан !!!

Елизабет,Бонита.

Иако премногу за мојот стандард за често посетување... “Камин Чамо“. Најдобрата македонска кујна во Скопје.
А се изненадив од целокупниот впечаток што го добив во “Национал“. Од услуга, до вкусна храна. Плус амбиент на ниво... вистински ресторан.

А се мислам дека некаде веќе сум одговарал на ваква тема...

Респекат за Чамо... Мене сепак ми се свиѓа и Воденица... Имаше едно кафанче „Липа“, тоа многу го сакав ама многу време не сум била таму... (може и не постои повеќе)

Kaj Tale,Kaj Drcko,Kaj Kumata,Kaj Kamber porano,Kaj Debelio,Kaj Zabeto,Kaj Dzoki na corba,kaj Goran Mariovceto porano,kaj Magde,kaj Pazaro,kaj Kico,kaj Stojce i kade sto ke me odnesat na gosti vo drugi gradovi

ДМ најболје :) Сеа има 2 ДМ старото и сеа негде кај агенција за млади и спорт уште едно :)

Пааааааа во Ск најчесто одам во МекДоналдс :vozbud::vozbud::vozbud:. Одам исто и во Ања и во Дал Мет Фу. У Кавадарци најчесто одам во Мерли,Роберто и Рамацоти

Се воодушевив од амбиентот и храната на ресторанот Duomo кој се наоѓа близу трговскиот Беверли!За среќа кога бев немаше пици и нарачав едно јадење со чудно име Џамбаја мислам дека беше и се изненадив позитивно...Во позадина идеше кубанска музика во живо и тоа ја правеше атмосферата уште поубава...романтична:back:

Vittoria еднаш и никад више,се залетавме со дечко ми демек убаво и отмено е на изглед мора и јадењето да е такво,ноуп!Ладна беше храната и не беше ништо посебно.

дуомо и томче софка од ресторани во скопје најубава храна имаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom