Омилен/и DJ-и ?

• Креатор на темата Креатор на темата kirecvetkov92
  • Време на започнување Време на започнување
Спојка направена. Го има и Џџајковски поназад низ споенава тема :)

Темава е застарена уште одамна а при тоа има доста навистина страници. Ајде малку да ја обновам. Помеѓу сите овие имиња кои се подолу во последниве 6 месеци фаворит ми е Hardwell бидејќи навистина дечкото за многу кратко време успеа да има толку обожаватели а исто така на ранг листите многу добро котира. Paul van dayk сеуште го слушам но некако веќе не е тоа тоа што некогаш го правеше на музичка сцена.

Мојата листа на најомилени Dj-И

01. Hardwell
02. Armin Van Buuren
03. Paul Van Dyk
04. David Guetta

Моментално Dannic и Kryder ми се едни од поомилените.. :)

Одличен избор посебно втората песна доста време ја немав слушнато (y)

Листатa ми се менува повеќе/помалце низ годините откако слушам ЕДМ. Ај вака да направиме ..

- (по)Комерцијален транс : Даш Берлин - Армин

- (по)Euphoric транс : Арктик Мун - Али и Фила - Јорн ван Дајнховен - Мет Буковски - Соларстоун

- Хаус : Алесо - Нерво - Арти

Ако клабингот беше религија, Лорен Гарние ќе беше еквивалент на Исус!!!

Башка што ја има напишано Електрошок.
Препорака за АлександарРеал, и врсниците негови (+-2,3 год). Прочитајте ја книгава, сега е 200 ден мислам, може да се купи во ТРИ, па дури тогаш вратете се на темава

Олд_Скул_Мк, носам грев на душата што не му отидов ниту на журот на Лорен, ниту некој месец покасно на ЕКСИТ. А ти ќе носиш грев за чепкање стари рани :)
Mnogu relevanten izvor - Atko. :)
Istiot toj sto skoro ja unishti najdobrata zurka u MKD ever, Sven Vath - Saem.
Isto taka G-not Vath imase 5 i pol, moze 6 chasa set, na prethodno spomenatata zurka so solzavec u ochi haha.
Bagra.
edit: Papa Sven is #1. :D
Shteta shto nikad vishe nema da go vidime u MKD :S

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom