Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mi bese celta da predizvikam reakcii...ne mi bese celta da nalutam nekogo...Prvo za brzinata....Sto mislis ti so e polesno da se mixa 125bpm ili 140???Bas me interesira kako mislis....vtoro...Da ja slusas pesnata na slusalki ali dodeka ja mestis...od ko ke go krenis vtorio kanal e sosem dr prikaska...ako ne ja znajs taja so ja mixas ili taja sto ja vadis duri se dvete krenati mn lesno mozi da se smesa vokali bass ovi da padni ednata dr ne i taka ce se napraj kasa popara.....sa Carl Cox mislev tehnicki najpodgotven zoso ako si go slusal ili gledal ke vidis deka NAJMALKU dve pesni svirat i non stop igra so treta..pod toa mislev tehnicki.....i ne znam stavrno ne znam kako da ti objasnam deka daaaaleku poslozena e house od trance...A zza Roger Sanchez ako imas da kazis nesto...Samo napraj razlika od Tiesto na saem i Sanchez na Saem ako bese ako ne rasprasaj se ke ti kazatPozz i nemoj da me svatis pogresno ova e samo moe mislenje ne mora da bidi taka....i da vcera pijano imav mn
![]()
A da ne znaes kako se vka tipov e zver ...
eve da vidis so e car![]()
da da skazi zakonDJ Skazi