Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Глумец - Арнолд Шварценегер

1720-arnoldterminator.jpg

Глумица - Џесика Алба

JessicaAlba1-300.jpg

Џони Деп, заради екставагантноста, сексипилноста и заради што сите улоги почнувајќи од "Плачко", па се до "Пиратите од Карибите " ги има одиграно фантастично:back:

Еден од моите омилени глумци.Речиси нема нешто што не ми се допаѓа кај него :)Секој филм му е различен и посебен на некој свој начин.
Има многу филмови што не се воопшто познати а се одлични.
Има свој стил,шармантен е,прекрасен избор на улоги...браво:smir:

Gary Oldman/Hugh Laurie
Kate Beckinsale/Zooey Deschanel

Paaaaa...od glumci...nesto postaro: Ed Harris, William Hurt...nesto pomlado: Keanu Reeves (omilena SF osoba)...nesto crno i pomlado: Will Smith...ondak nesto malku "cudno" Jim Caviezel, cudno so sexy glas Joaquin Phoenix...nesho mnogu zgodno "u sredni godini": Liam Neeson...aaaaaaa! ke zaboravev-mnogu zgodno i u odlicna kondicija (ekspert za krsenje) Daniel Craig...Omilena glumica NEMAM (mozda Meryl Streep)...i taka, za sea tolku mi teknuva:pipi:

Актерка-Мерил Стрип, најдобрата што постои
АКтер-еден од шпанскиве серии :vozbud:

Не е најдобар ама омилен ми е Хју Грант (стилот на многу едноставен тип и хуморот го прават посебен). Што се однесува до актерка Сандра Булок.

Том Хенкс,
Џенифер Анистон,
Ал Пачино,
Скарлет Јохансон,
Дензел Вашингтон,
Мел Гибсон,
Николас Кејџ,

итн...

Penelope Cruz ми е омилена.Уживам додека гледам некој филм со неа.Други глумици кои ги преферирам се: Kate Winslet, Meryl Streep, Scarlett Johansson, Keira Knightley, Kirsten Dunst, Salma Hayek.
Од глумците немам омилен.:)
edit: Сепак ако треба некој да одвојам тоа би биле Hugh Grant и Tom Cruise.:)

Омилени глумци - Арнолд Шварценегер,Еди Марфи и Силвестер Сталоне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom