Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно Џони Деп, затоа што е најмногу спуштен на земја а кога прочитал дека е прогласен за најсекси маж мислел дека е некоја шега. Од нова година до сеа ги изглеав сите негови филмови што не сум ги гледала. Чудо е кои трансформации на секој филм ги доживува, Finding Neverland најмногу ме бендиса а крајот ме расплака.

taxidriver_de-niro.jpg

Најголемиот !!!!!

Edward-Norton-edward-norton-146572_800_578.jpg

is_tom_hanks-jewish.jpg

christopher-walken-profile.jpg

Tim_Robbins_hi.jpg

Од поновата гарда
1333574762_ryan-gosling-article.jpg

И секако идолот од детството
terminator-2-arm-arnold-6-10-1277475311.jpg

there is more...

Не верувам дека некој друг ќе го заземе првото место за најомилени кај мене :)
Човек кој во милион улоги игра перфектно.
406px-Robert_De_Niro_3_by_David_Shankbone.jpg

Од женските, без размислување, Angelina Jolie. Не само зашто е одлична актерка, туку и зашто е голем хуманитарец.
Од машките... Меѓу повеќето, Bruce Willis, Hugh Laurie, Ian Somerhalder, Liam Neeson... Неможам да одвојам еден.

На периоди ми се менуваат :ROFLMAO:значи ја глеам филмови кога сум опседната со некој актер и у таквиот период на опседнатост сите филмови у кои глуми тој/таа ги поминувам, у моментов Will Smith и Kathy Bates.
Will Smith пошто ми е прехаризматичен и се опседнав бааги време со него и еве уште сум а Kathy Bates ме фасцинира ко актерка предобро го доловуе карактерот што треба да го одглуми.

Од актерите Џон Деп (иако кариерата дефинитивно му е во криза). Други што ги ценам се Кристијан Бејл, Едвард Нортон, Робин Вилијамс, Роберт Де Ниро...

Од актерките на прво место Анџелина Џоли, а во последно време и Џенифер Лоренс.

Ellen Burstyn ја обожавам и Mia Farrow.
mnogu dobri ulogi u kultni filmovi imaat odigrano, za moj vkus.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom