Дефинитивно Џони Деп, затоа што е најмногу спуштен на земја а кога прочитал дека е прогласен за најсекси маж мислел дека е некоја шега. Од нова година до сеа ги изглеав сите негови филмови што не сум ги гледала. Чудо е кои трансформации на секој филм ги доживува, Finding Neverland најмногу ме бендиса а крајот ме расплака.
Од женските, без размислување, Angelina Jolie. Не само зашто е одлична актерка, туку и зашто е голем хуманитарец.
Од машките... Меѓу повеќето, Bruce Willis, Hugh Laurie, Ian Somerhalder, Liam Neeson... Неможам да одвојам еден.
На периоди ми се менуваат значи ја глеам филмови кога сум опседната со некој актер и у таквиот период на опседнатост сите филмови у кои глуми тој/таа ги поминувам, у моментов Will Smith и Kathy Bates.
Will Smith пошто ми е прехаризматичен и се опседнав бааги време со него и еве уште сум а Kathy Bates ме фасцинира ко актерка предобро го доловуе карактерот што треба да го одглуми.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.