Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Омилен глумец ми е Џек Николсон, а исто така многу го сакам Дензел Вашингтон, а можит д се казжит и Џим Кери

Киану Ривс,Дензел Вашингтон,Ал Пачино,Ентони Хопкинс...

имам премногу. Робер де Ниро, Џони Деп, Расел Кроу итн. Од глумиците Ума Турман, Џенифер Конели, Кристин Данст, Никол Кидман итн.

Тука би ги додал Џек Николсон, Џереми Ајронс, Мет Дејмон, Џорџ Клуни и Еди Марфи

Johny Depp is the king!!! posle ona sto go vidov vo Fear and loathing in Las Vegas neam poveke zbor . Ne e bas lesno onakvi tripovi da se izglumat . a i ne samo tamu , Jack Sparrow , George Yung i mnogu drugi ulogi.

Омилен глумец Џон Траволта, а омилена глумица Џулија Робертс!

Oмилен актер: Al Pacino.
На листата во топ 5 уште: Edward Norton, Johnny Depp, Will Smith и Tom Cruise.

Омилена актерка: Julia Ormond.
Во топ 5 уште: Audrey Hepburn, Keira Knightley, Rachel McAdams и Evangeline Lilly

Ентони Хопкинс, Мел Гибсон, Ал Пачино, Гај Пирс, Брус Вилис, Џим Кери, Дензел Вашингтон, Морган Фриман, Семуел Л. Џексон, Џон Траволта, Реј Лиота, Бред Пит, Едвард Нортон, Вил Смит, Маршал Метрс АКА Еминем :D, Николас Кејџ, Џек Николсон.
Од Жените
Дакота Фенинг, Мерил Стрип, Анџелина Џоли, Мег Рајан и Елизабет Харли :vozbud:!!!

Hju Grant( ili Hew bese u jebemti neznam kako se pisuva)
George Clooney
Al Pacio

Monica Beluci
Sandra Bulock

Омилен Глумец Орландо Блум
Омилена Глумица Анџелина Џоли :smir:

Glumci: JOHNEY DEEP, Mel Gibson, Hju Grant,

Glumici:PENELOPE CRUZ, Selma Haek, Julija Roberts, Monica Beluci

kevin-spacey3.jpg

Kevin Spacey rocks... Посебно со American beauty.

Omileni glumci: Robert de Niro, Al Pacino, Tom Hanks, Johnny Depp, Edward Norton, Christian Bale, John Travolta, Tom Cruise, Brad Pitt, Tarantino, Nicolas Cage, Bruce Willis, Jack Nicholson, Kevin Spasey, Sean Penn.

A glumici: Winona Ryder, Charlize Theron, Kate Beckinsale, hmm drugi ne mi teknuvaat sega...

Глумица не би издвоила, ама глумец Џек Николсон, нема промашај човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom