Омилен ден во неделата

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
ами до сега, како гимназијалец ми беше петок, ради тоа што одевме на школо ама по саат-два па после кај ќе ни текне:vozbud: па после имаш троа спиење и шетање до сабајле, па спиење пак во саботата. саботата ја сакав ама како ден, а вечерта не, ради тоа што после долго шетање, мора да станеш рано за да поднаучиш, и плус ако сум паднал на спортска за една утакмица, треба нервозен да излезам:tapp:
е сеа од октомври, како студент, ќе видам кој ќе ми биде омилен ден:vozbud:

Преку недела среда дефинитивно...незнам роден сум во среда а и некако баш како и името ми е среќен ден :helou: а за викенд се разбира сабота :vozbud:

Сабота :vozbud: Најубав ден жими се, од цела недела! Едвај го чекам, ама кога ке дојде некако многу брзо ми заминува :nesum:

Сабота ја обожавам иако знам и на работа да бидам , ама после тоа е неделааа, а неа не ја сакам затоа што по неа доага понеделник а со тоа започнува и новата работна недела, обврски......

сабота, гледам фудбал, играм фудбал, а навечер со другарите оговарам фудбал:pos2::pos2:

Омилен ден ми е оној кога не сум на работа и кога знам дека нема да ме викнат у ниедно време.

Најомилен ден во неделата ми е Петок бидејки мине во сколо онака и во секој момент очекувам да дојде и последниот час,последната минута за да ја земам својата торба од сколското столче и трчаница да стасам дома да се пресоблечам и да седнам на фотељата да здивнам,напишам што треба да се одморам па после да седнам да го проверам малце форумов откога се зачленив иако не е долго но сепак.Па потоа да седнам да јадам доколку ми се јаде и да го отседам останатиот ден на компјутер и последно да си легнам и да го чекам следниот ден.

Petok! Definitivno.. Imam cel vikend pred mene :) 2 noki mozam da skitam kolku sakam :pos2:

незнам зш ама среда ми е најомилен ден во неделата... вака ко ке ги разгледам ствариве, скоро сите најубај работи ми се имет десено во среда...:pipi:

Сабота. Понеделник не. Почнуваат обврски. Петок пак има обврски, а сабота спиеш до колку сакаш седиш до колку сакаш. Рај :)

Сабота за шетање , Недела за викенд
Гласав за Недела..............

Sabota prekrasen den ,den nament za frizer za soping za kafe so prijateli za izleguvanje za odmor.Den namenet za dusata onaka bez obvrski.

дефинитивно сабота леле од кога чекам да дојде сабота и никако да дојде:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom