Омилен ден во неделата

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Кој е вашиот омилен ден во неделата и зошто баш тој? Сигурно постои некој таков ден во вашиот живот!

Ај да одговорам јас
Омилен може да се каже Понеделник, заради ај како почеток на нова седмица, Вторник ми е омилен зради малиот број на обврски и слободното време, а Сабота најомилен, шетање до даска, супер едноставно, одмор.

Гласам за Сабота

Ајде ваши одговори ?

Петок!!! :vozbud: Цел викенд е пред мене. После школо се ослободувам од било какви секирации (и ван-школски) и овој ден се одмарам. Во сабота обавезно имам чувство дека ништо корисно не сум сработила, а поминал пола викенд. Во недела па имам чусвство дека ништо корисно не сум сработила а поминал цел викенд, затоа задолжително сум anxious во неделите и недела ми е убедливо најникаков ден. Дури и понеделник ми е подобар, барем немам многу време да размислувам за работи кои водат кон депресирање.

А, да, само да додадам, кога сум на распуст улогите се менуваат и сите работни денови добиваат статус омилени зошто сум сама дома до 5, можам да си правам што сакам (мада во прв план да спијам) без никој да ме буди или да ми мрчи.

Порано дур идев на школо петок ми беше најомилен недела највеќе ја мразев заедно со среда(редовно 7 часа),сега никој не ми смета а недела највеќе ја сакам пошто најдобар ручек има (меса и чуда)+Милан на ТВ ..

ЈЕА! Понеделник оунс!
Од понедељка до понедељка...... врм врм!

Понеделник - среда. Во четврток веќе почнува да се осеќа мирисот на викендот што ме иритира.

Леле врска немам, четврток и недела се кул пошто од 8 до 11 има топ програма на А1, т.е. топ серии хахах... Немам омилен ден еј, сеедно ми е, и онака не се замарам со школо, нити пак многу се замарам со искачање, кога сакам искачам, викенд не ми значи ништо посебно. Добар ручек имам секој ден. Леле тапа, немам омилен ден:nesum:

Епа мене Петок ми е најомилен, бидејќи тогаш почнува викенд и уживанции 3 дена :)

На мене ми е Вторник... незнам зошто но така е.

И мене сабота ми е најомилен ден. Не можам да објацнам зашто. Едноставно со самата помисла дека е сабота добивам некој филинг, некое убаво чувство без некоја посебна причина.

Сабота! Одсекогаш го сакав овој ден! А и многу убави работи ми се случиле во Сабота :smir:
Понеделник по малку, и четврток!

Сабота...Евриуан ис рилекс'д...онака кулираш , ич не ти чуе :)

Nedela posebno utroto......... koga sme leto i zracite na sonceto te miluvaat i te teraat da se rasonis :D

Петок.
Зошто?

Прво,Ден кога почнува викендот (одмор) од една страна, а од друга страна почетокот на новата работна недела е делеку.

Второ, ден за шетање и попладневен одмор.

Трето, Топ ден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom