Омилен дел од бакнежот!?

• Креатор на темата Креатор на темата Crypter
  • Време на започнување Време на започнување

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Искрено мене најмногу ми се допаѓа тоа „шмукање“ на долната усна, а бидејки сум си некој садомазохист ми се допаѓа и гризење на долната усна. За јазикот...па незнам баш, целото тоа вртење кругчиња и бркање не ми е најинтересно, поубаво ми е кога го чуствувам нејзиниот јазик на усните притоа правејки нежни движења.

Се сложувам со 2те претходни мислења. Дефинитивно грицкање. :)

Какво грицкање бе па дома да идем како од втора светска војна :D

Какво грицкање бе па дома да идем како од втора светска војна :D
Има разлика од грицкање до грицкање, не зборам за крвничко гризење. Тоа ако начекаш на некоја апла садомазохистка, тоа е друга работа.

делот кога се бакнувате и она изненадно те уапе(касне) :)

facepalm.jpg

А чекај малце, иначе вие се договарате што да правите па изненадно ќе те укаса, колку да не тече се по план?
Edit:
jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-.jpg

Искрено мене најмногу ми се допаѓа тоа „шмукање“ на долната усна, а бидејки сум си некој садомазохист ми се допаѓа и гризење на долната усна. За јазикот...па незнам баш, целото тоа вртење кругчиња и бркање не ми е најинтересно, поубаво ми е кога го чуствувам нејзиниот јазик на усните притоа правејки нежни движења.
Ај комплитли агрии вит ју.:)

лошо брат....не се прави како да си 5 одд и да не си бакнал девојче ,има некој сфакат шо мислам а некои само се глупират за да испаднат интересни на форум
--- надополнето: Jul 18, 2011 11:56 AM ---
исто и за Crypter

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom