Довичински -
Довичински П.
Јас го пишувам тоа што го мислам. Пред бакнувањето се договарате кој кого ќе каса ( апе - по твое ) и после ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После се апатЈас го пишувам тоа што го мислам. Пред бакнувањето се договарате кој кого ќе каса ( апе - по твое ) и после ?

цицај млекце...мал си уште[sarcasam]Ок, ај обиди се, ти како екстремно искусен да ни објасниш што ти значело тоа. Пошто очиглено ние немаме појма од бакнување.[/sarcasam]
и после со вакви ке се разбереш...јас завршувам тука доста офф топик беше..казни ке се спрематКако што гледам некој стандард е да биде тоа на некои си 15-16 години, па така и со мене. Се деси пред едно тазе време, да не се фалам, ама бев мртов ладен како и по обичај. Типката ми рече дека како да не ми е првпат, ваљда ради тоа што сум бил мртов ладен. И онака, без јазици, со едно мало потчукнување со забите. И се беше супер додека од рандом причина не почнав да се смеам додека сеуште бевме „конектирани“ (информатчари, јебеш га...). И од тогаш вечито си се смеам кога ќе ми текне дека почнав да се кезам на сред бакнеж.
и после со вакви ке се разбереш...јас завршувам тука доста офф топик беше..казни ке се спремат
добро, тоа е веќе за Advanced корисници...Најекстаза момент е галкањето по тестиси додека се бакнуваме.
Или на пример кога ќе и ја украдеш мастиката за џвакањеАко јадеме печење и дел од печењето уз бакнежот да премине кај мене![]()
нај епик момент 
Какво грицкање бе па дома да идем како од втора светска војна![]()

Извади и лекарско, па ќе видиш дали ќе и текне да те грицка пак.![]()