- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
И Тата би сине.кога ќе ми го пикне јако во уста... јазикот де![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Тата би сине.кога ќе ми го пикне јако во уста... јазикот де![]()

Ко че и падна вилицине.Мекоста на муцката.
срамат се да опишат искуствоОчекував по спектакуларни објаснувања, не само „грицкање“ и толку.
мош малце ќе забегам од темата али поопширно
Не забега од темата, вакво објаснување се барашесрамат се да опишат искуствомош малце ќе забегам од темата али поопширно
Рацете во коса, нежна агресија на усните, прогресивни допири кои полека стануваат погруби и влажно гризечки бакнеж... кога гризнувам , доволно за да заболи, доволно за да ми возврати нималку нежно гризејќи ме на вратот.![]()

Не забега од темата, вакво објаснување се бараше
Садомазохист на видик
За ова се согласувам и јас, само ретко која враќа гризејки по врат, сите сакаат нежости и слично, ретки се тие „крвнички настроени“ партнери.![]()
Мене омиелно ми е кога ме грицка доволно за да заболи, па и да ми крвари устата
не е оф топик, на темата се разговара. Дај објасни како тоа ненадејно ќе те уапе. најсериозен сум...
Дечкото се изрази доволно погрешно за во прв момент кога го читаш постот негов почнеш да се смееш до бесвест. Извини, ама неговиот пост заслужуваше и мала доза на тепање сеир пошто првата ствар која ќе ти помине низ глава е: Овие се договараат кој што е прави, па оваа му бега од планот...Не сваќаш стварно или се правиш будала со сила? Мислам дека е многу јасно што сакаше да каже..