Омилен дел од бакнежот!?

• Креатор на темата Креатор на темата Crypter
  • Време на започнување Време на започнување
Најекстаза момент е галкањето по тестиси додека се бакнуваме.

CerealSpitting.png

Очекував по спектакуларни објаснувања, не само „грицкање“ и толку.

Очекував по спектакуларни објаснувања, не само „грицкање“ и толку.
срамат се да опишат искуство :D мош малце ќе забегам од темата али поопширно
Рацете во коса, нежна агресија на усните, прогресивни допири кои полека стануваат погруби и влажно гризечки бакнеж... кога гризнувам , доволно за да заболи, доволно за да ми возврати нималку нежно гризејќи ме на вратот.:giggle:

срамат се да опишат искуство :D мош малце ќе забегам од темата али поопширно
Рацете во коса, нежна агресија на усните, прогресивни допири кои полека стануваат погруби и влажно гризечки бакнеж... кога гризнувам , доволно за да заболи, доволно за да ми возврати нималку нежно гризејќи ме на вратот.:giggle:
Не забега од темата, вакво објаснување се бараше :)
Садомазохист на видик :sneaky:
За ова се согласувам и јас, само ретко која враќа гризејки по врат, сите сакаат нежости и слично, ретки се тие „крвнички настроени“ партнери.:D

Грицкањето е најубав дел, проследено со нежно поминување со прстите низ косата. :D

Не забега од темата, вакво објаснување се бараше :)
Садомазохист на видик :sneaky:
За ова се согласувам и јас, само ретко која враќа гризејки по врат, сите сакаат нежости и слично, ретки се тие „крвнички настроени“ партнери.:D

тогаш другар не знаеш што испушташ:) Мене омиелно ми е кога ме грицка доволно за да заболи, па и да ми крвари устата:)

оној дел коа додека ја лапам и увалувам лева рука у гаѓи

Neznoto dvizenje na usnite i sinhroniziranoto vrtenje so jazikot a i malku grickanje na usnite ne od odmet. :)

не е оф топик, на темата се разговара. Дај објасни како тоа ненадејно ќе те уапе. најсериозен сум...

Не сваќаш стварно или се правиш будала со сила? Мислам дека е многу јасно што сакаше да каже..

Не сваќаш стварно или се правиш будала со сила? Мислам дека е многу јасно што сакаше да каже..
Дечкото се изрази доволно погрешно за во прв момент кога го читаш постот негов почнеш да се смееш до бесвест. Извини, ама неговиот пост заслужуваше и мала доза на тепање сеир пошто првата ствар која ќе ти помине низ глава е: Овие се договараат кој што е прави, па оваа му бега од планот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom