Олимпијада, Токио 2020

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобриот играч на свет во 3 на 3 играше за Кожув, тоа ти кажува на кое ниво е квалитетот.

Отприлика како да има 3 на 3 сервис со нога и најдобар играч на свет да биде Величе Шумуликовски.
igral. ete podobri partii pruza vo modifikacija na sport, koj e so rastecka popularnost.
ne gledam so e tolku problem

Најдобриот играч на свет во 3 на 3 играше за Кожув, тоа ти кажува на кое ниво е квалитетот.

Отприлика како да има 3 на 3 сервис со нога и најдобар играч на свет да биде Величе Шумуликовски.
Не е ова некој аргумент, Примож Роглиќ во ски скокови немаше ништо повеќе квалитет од да биде тест скокач.

Баш овие спортови се интересни за да ги гледаш на ОИ додека надвор е 200 степени, колку сака нека се шупачки или маалски :D

Видиш добра поента имаш. Касно сме за ова олимпијада, ама не ќе е лошо следната да спремиме екипа за 3 на 3 баскет.

Нек издржат Французиве уште една четвртина против Америте. Але ле мек. (y)

Snapshot 2021-07-25 13-32-45.362.png
Не ми е јасно како може да игра со маска, како дише и не е онесвестена до сега...

Pustiv edna utakmica vidov nekolku najobicni polaganja promaseni i izgasnav.. stvarno nizok kvalitet me cudi so igraci vo penzija od tipo na iverson koi nemat olimpisko zlato ne pokazaa interes.. ili bilo koj od big 3 ligata..

Нек издржат Французиве уште една четвртина против Америте. Але ле мек. (y)
Ќе издржат судиите за американците!
И сомнително и чисто иде на страна на америте :cautious:

Ќе издржат судиите за американците!
И сомнително и чисто иде на страна на америте :cautious:
Работам, не можам многу да ги пратам, али би славел ако победат Французите.

Lee Kiefer со легендарно злато во мечување за САД. Големо изненадување на турнирот.

Yuto ги изгоре вчера у скејт, интересно за гледање како за промена, сепак пливање ми е број еден, па гимнастика, Симон Бајлс, огромен притисок сите очи во неа, се надевам дека притисокот нема да ја извади од колосек.

Ми се плачеше вчера кога го видов Фелпс со репортерите а не во базен.. ништо не е исто без него :(

Буши го дрим тимот!!!
Лекција во играње одбрана, ги вратија во реалноста на неиграње одбрана во НБА.

... првата постава на кошаркарите од САД ако не се позитивни на корона, еве нааа, како муви без глава, несигурни под кошот, промашување од слободен удар, ееееееј последователно да се промаши од слободен удар не ќе да е на арно, па затоа и го загубија натпреварот, водеа со 6 коша разлика за да изгубат уште со толку, Французите заслужено победија барем последните минути што ги гледав! (y)

... првата постава на кошаркарите од САД ако не се позитивни на корона, еве нааа, како муви без глава, несигурни под кошот, промашување од слободен удар, ееееееј последователно да се промаши од слободен удар не ќе да е на арно, па затоа и го загубија натпреварот, водеа со 6 коша разлика за да изгубат уште со толку, Французите заслужено победија барем последните минути што ги гледав! (y)
тоа ли се симптомите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom