Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да поминам до кај човечето да потпрашам шо возило е и како?

ако имаш време помини, а јас пак нешто друго ќе гледам утре да сликнам и да ти покажам :)

Видете го овој Шевролет
малку е преценет ама мотор од 5800 кубика......ако е точно како што пишува па тоа е лудница.не е баш олдтимер ама мислам дека тука му е местото...

МИ ТРЕБА ИНФОРМАЦИЈА ДАЛИ ЗНАЕТЕ НЕКОЈ ШТО ПРОДАВА ФОРДОВ V6 2.8L

можеби звучи како клише,ама јас сум заљубен во елеонор,тоа ми е најака кола воопшто произведена до сега

Луге луд сум по класика како да ви пустам слики од возилцето ми требаат коментари во врска со него (позитивни и негативни)

picture.php

A така!!!Купето!!!
фарбана во Еднокуќево, така?
Со убави бандаши таман од времето, ја гледам по градов. :)
Ако ме прашаш мене, тоа е преубав примерок за да ставаш шестак од понови Форд модели.
Знаеш...ако правиш веќе нешто ептен кастом, најди некој друг, не толку здрав примерок и работи го.
Овој си заслужува да биде оригинален.
Сепак, твоја желба :)
Колку кошташе досега?

али во недостаток на вакви, ке се задоволам со ваков, кој се надевам дека ке го имам за брзо

630b390877e5986eea77d3a20cada993_1.jpg

Ти реков дека ќе ти сликам нешто.. па еве

DSC00666.jpg

DSC00667.jpg

Волвото и заставата 850 стојат таму добри 10 години, а Мерцедесите се донесени скоро. Тоа што ти го сакаш - два вакви црни 115ки. Има и една 123ка. Ова црвеното не го загледав и не знам шо кола е. Секој ден минам од таму ама никогаш немам видено чии се. Со оглед на тоа што спомнав колку време стојат волвото и заставата, изгледа и овие не се за продавање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom