Олдтајмери во Скопје на Плоштад (30 јуни)

• Креатор на темата Креатор на темата RCCC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 ноември 2009
Мислења
104
Поени од реакции
19
Една мала најава а ке следи и дополнителна информација, ова е за секој што има во гаража, но во пристојна состојба нешто постаро од 30 години да повели, а и некој што нема а сака да види исто така :)

Ej dobra rabota cekame info

чекај ти нели имаше бааѓи олдтајмери ?
да не правиш изложба на колекцијата на плоштад и да југца не се важат како олдтајмери ...југото на 30години е сеуште во цутот на младоста (кајнас):D

Мислам дека имаше нешто во битола прилеп ли незнам кај точно пред некое време,знам на вестите кажуваа мислам дека претежно олдајмери од wolkswagen buba беа..само незнам кај точно..
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 15:41 ---
Слично ке биди и ова ?

Мислам дека имаше нешто во битола прилеп ли незнам кај точно пред некое време,знам на вестите кажуваа мислам дека претежно олдајмери од wolkswagen buba беа..само незнам кај точно..
То во Прилеп беше за 11 октомври лани... не беа само буби, имаше секакви олдтајмери + имаше и тјунинг изложба.

То со бубите, беше собир на буба клубот во Скопје.

Слично ке биди и ова ?
Така некако.

Мене ме интересира кој ќе ја организира изложбава? Дали тоа конечно проработе федерацијата за олдтајмери?

Давајте повеќе инфо, да си знам да го заокружам 30ти.

224853_321104331297916_1591292350_n.jpg

Време беше...

Планирам да идам, ќе има екипа од Кавадарци а и со Џиш се договаравме да одиме заедно. Би требало и Броо од форумот да дојде само не знае дали ќе доаѓа со Каприто... Има време, до 22.06 е пријавувањето :)

Планирам да идам, ќе има екипа од Кавадарци а и со Џиш се договаравме да одиме заедно. Би требало и Броо од форумот да дојде само не знае дали ќе доаѓа со Каприто... Има време, до 22.06 е пријавувањето :)
Батка ај додади ме на фб да те прашам за на 30ти Marjan Stojancevski сум

Направете некое сликче добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom