Огласи за вработување кои го заслужуваат вашето внимание

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има слушнато некој да се вработил у Алкалоид преку тестирање? Или само формалност е, демек еве сите со бараната струка имаат шанса ако се покажат на тестирањата?
Во Алкалоид се влегува ако го знаеш Мукаетов или имаш некој што работи таму друг начин тешко.

За Мултипром да сподели нешто некој ако знае?

Me interesira za ovie firmi nekoj da spodeli iskustva :

1.Tinex-postojano ima oglasi za vrabotuvanje(zboruvam za administrativniot sektor).

Pred 3 meseci bea objaveni 2 razlicni profili.Vo oglasot bese navedeno deka rabotata e za 3 meseci so moznost za prodolzuvanje.
Oglasot sega povtorno e objaven no samo za 1 pozicija.Za drugata verojatno ostanal istiot kandidat.
-Me interesira dali vo Tinex e sigurna rabotata(administracija)ili pak rabotat po vakov princip.Ve molam za iskustva.

2.Drugata firma e FXLIDER.
Dali nekoj e zapoznaen so ovaa firma.Dosta dobri uslovi nudat no sedisteto na firmata e vo Belgrad.Sto znaci ke treba da se preselis.Iskreno preseluvanje vo druga drzava bez prethodnk informacii za firmata e dosta rizicno.Mn Makedonci rabotar tamu pa ako poznavate nekoj koj raboti ili rabotel ve molam spodelete iskustva.
Vi blagodaram.I se izvinuvam ako sum ja utnala temata Nova sum.

Фуд Груп бара комерцијалист/менаџер за пиљарска роба за низ цела мкд. Од работни обврски:
-Набавка на роба
-Менаџирање со залихи (магацини + продавници)
-Организирање на дистрибуција на робата од магацин до продавници
- Контрола на квалитет
- Пратење цени на конкуренција

Повеќе инфо во Инбокс. Можам да ви договорам интервју :)

Цена? Барем ориентационо :)

За плата немам инфо, да знаев ќе пишев во постот. Под повеќе инфо мислев подетално околу работните обврски, за фирмата и сл. Кога ќе дознаам плата, ќе споделам секако. Во секој случај станува збор за одговорна работа, има доста обврски треба да е солидно платено

Во Алкалоид се влегува ако го знаеш Мукаетов или имаш некој што работи таму друг начин тешко.

Тоа е тоа, а глумат како демек се модерни фирми и компании кои работат по Европски стандарди.
Во АД. Европа компанијата за производство слатки и кондиторски производи вработување може ако се познава некој од внатре да е веќе вработен. Така и знам за еден лик се вработи во АД. Европа дека има родител кој веќе таму е вработен со долг стаж.

А книшка од ВМРО не пишува дека е задолжително чудно е малку .

Дечки сеуште ли верувате во овие огласи, тие си се веќе примени ова ти е објавен оглас за да може да се покријат законски тие што ги пикнале веќе...

Еве можност за вработување во стабилна фирма - Зонел Софтвер. Работно време Понеделник до Петок 08-16. Редовна исплата на плата. Годишен одмор 21 ден плус 1 ден за секои 2 години работен стаж. Сервисер за техничка подршка

Некој да каже кави прашања паѓаат на тестот за вработување во Анкоч и што прашуваат на интервју ?

Нептун и се е можно! Погледнете што напишале во огласот,каде е тука логиката? И после младите бегале од државава,епа ќе бегаат...
1. Почетна основна нето-плата во износ од 11.070 денари со можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;
-(почетна плата како минималец а под точка 2 друго пишува
2. Редовна плата во износ од 13.800 денари;
-(ова е во ред донекаде,ама од кој период ќе почне да ми се пресметува ваква плата,нели ќе почнам со помала плата,ова воопшто не им е наведено)
3. Работа во смени,6 денови во неделата,40 часови неделно
-( ова значи дека ќе работам дневно 6,7 часа?!? децимален е бројот,да нема забуни,хехе)
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-...amata-za-lojalnost-i-happy-kreditiranje/38250

Бензиска Супертрејд бара правник, утре сум на интервју, дали некој знае колку плата земаат вработените?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom