Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Па еден колега се регна на тој летово, после уште еден, и цел ден на работа муабетеа за О Гејм, а јас бидејќи имаф играно на хрватскиот ме нервираа со нивните НУУБ муабети и за инает се регистрирав и јас. За месец дена ги надминаф сите у поени.
Инаку имам и месечина на главната планета, да се пофалам :)

Во вторник ќе се отвори новиот универзум на хрватскиот огејм.
Уште не сум одлучил дали ќе играм или не... Ќе игра некој од вас? (=

he

ako ima nekoj sto igra na ogame.com.hr moze da formirame sojuz da pocneme site zaedno vo eden univerzum i da formirame kajgana sojuz toa ke bide zakon ako ima nekoj zainteresirani za ovaa pisite na d-dust@hotmail.com

:olee:

jas sum na ogame.org... igrav na ogame.ba... stignav megu prvite 100... mi zdosadi... na ogame.cz bev prva... i me baniraa zosto sum bila makedonka:vozbud: sega si igram na ogame.org.. uni 33... rezultat:
score: 42 933 position: 153 ...:toe:

Новата верзија 0,78 е навистина забавна.
Има експедиции..
Си насобраф еспионаж проубс со експедииве :)
12-01 05:35:51 Fleet command Expedition Result [1:165:16]
Your expedition ran into the stronghold of a celebrity that was deserted ages ago. In the strongholds hangar they found some ships. The technicians are trying to get some of them to fly again.

The following ships are now part of the fleet:
Espionage Probe 34
Large Cargo 1

Entry from the machines officers logbook: Sadly we do not have enough capacity to bring all those nice ships home.

Entry from the communications officers logbook: It feels great to be the first ones traveling through an unexplored sector.

Новата верзија 0,78 е навистина забавна.
Има експедиции..
Си насобраф еспионаж проубс со експедииве :)
Немој со вакви работи, Тончи. Нејќам пак да се заразам! :pos:

џиги:подршка од мене имате :D

Треба да ја истражиш технологијата потребна за експедиција и потоа кликаш на прегледот на галаксијата и кон просторот под планетите Outer Space, праќаш бродови :)

игра некој на 33 ? или на новиот 36ти !? , бтв од експедиција собраф 1.711 дарк матери .. уште малце и мерчант : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom