Осеќам лом ќе правиме во уни 7 во сојузот “наш“ NNW:pishtoldz
За да бидеме јаки треба да се координираме добро , да си помагаме (во лошо и во добро) . Еден совет до кајганџиите шо се во NNW , баталете одбрана (барем за сега) , градете флота и истражување, и пред да се одјавите прајте си fleetsave и немате гајле:star:
Јас се откажувам од 7ми универзум. Останувам да играм само во 4ти. Иако таму ме среди типот што е на 13 место, ми сјеба цела флота, али памет за друг пат.
DWA повеќе среќа со мојот јузер. Па да го вратиш онаму каде што беше на почетокот, на 51 место.
Ако ви текнува на типот шо ми сотре цела флота на почеток коа играф О-Гејм, е сум го скалпирал. Првин со 3 Интерпланетарни му ја разрусхив целата одбрана, потоа следеше ова:
Datum / Vrijeme: 04-20 17:39:28 - izvjestaj borbe:
Napadac je izgubio ukupno 108.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 545.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 120.600 Metala i 75.300 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 1 %.
Napadac je izgubio ukupno 180.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 1.232.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 40.500 Metala i 16.500 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 0 %.
абе у ПМ нека иде ова огаме ... напагам еден со 4 мали ловци и 3 транспортера .. и одма уше со 2 транспортера .. и уше со еден .. и со првиот напад сум му сјебал се .. а другиве два ми ги ебал транспортерите .. значи ќе паднам многу со поени сеа .. изгубив 3 траспортери !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.