Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
типично за Македонците, ќе му го заебиме востанието на комшијата, пошо секој сака да е војводата... ме разочаравте

зато не ве дружам

Сердаре, не се будали, доаѓај у Но Нејм. Сојузот се базира на искрено приајтелство остварено играјки во 4 универзум. Главно сретсво за муабет е МСН месинџер. Додека да почнат нападите, моментално во најдобра позиција е dwa. Лидер е Igor (Ig@c). Сојузот ќе има највеќе 20 играчи. Моментално сме 14, иако 2-3 ќе испаднат поради неактивност повеќе од 2 дена. Најголем број сме Македонци.

хехе, ај да се развивам ко така, некако неактивен бев вчера :р)

kaj ste be lugeee ?

kako ide vo uni7 ? :)

лом не праат, исто ко тебе :)

ама тешко нив ако сјачиме

mene extra
do sea me nemaat napadnato
stignav do sondi za spiunaza...
malce napagam...
i taka :)
kaj vas kako e ?

абе се нервирам немам уште сонди .. и страв ми е да си напагам со транспортерчиња :)

ja vcera napraviv sondi
inace... vaka kako informacija
ima veke luge so 4 mali laseri...
drugarce moe napadna pa se iznenadi od odbranata :)))

A be shoe e rabotava u NN me izbacija od sojuzot. Ja za vikendi ne sum online ... zasho mora 2 dena ... stajte 3 dena i sve ke bide OK. Moit da se ratim?

jas treba da izgradam tehnologija za spionaza lvl2 i sondi ke imam :) ama do sega izgubiv 4 mali lovci i 2 mali trans :( toa me zakoci mnogu mnogu

jebesga
i ja se sejbav u eden takov napad
ali samo 1 lovec 1 trans izgubiv
:)

Поради подолготрајно отсуство од нет после 1 Мај, го предавам мојот акаунт на о Гејм во 7 универзум на играч кој ќе покаже дека ќе го продолжи делото мое во рамките на No Name Wariors. Задолжително е редовно играње на играта. Останување во NNW не е задолжително но позитивно ќе влијае врз мојата одлука. Пријавите може да бидат постирани веќе веднаш на оваа тема. Дополнителни информации ќе давам навремено, и можно е да се добијат и преку mIRC, YIM и MSN.
Конечната одлука ќе ја донесам пред петок 21 Април.

Tonchie напиша:
Поради подолготрајно отсуство од нет после 1 Мај, го предавам мојот акаунт на о Гејм во 7 универзум на играч кој ќе покаже дека ќе го продолжи делото мое во рамките на No Name Wariors. Задолжително е редовно играње на играта. Останување во NNW не е задолжително но позитивно ќе влијае врз мојата одлука. Пријавите може да бидат постирани веќе веднаш на оваа тема. Дополнителни информации ќе давам навремено, и можно е да се добијат и преку mIRC, YIM и MSN.
Конечната одлука ќе ја донесам пред петок 21 Април.

:( tuuu kaj sega se desi ova :( aj valjda ke go dades na nekoj aren igrac :)

Jas si izgubiv eden mal lovac do sea :) .. i top mi e mi fali mehanizam sogorevanja use eden lvl za sondi :( ali nemozam da soberam 2600 nafta .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom