Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Insane напиша:dwa .. ke te zapalam vlagaj vo kajgana sojuz i da ti dadam osnovac !!!!!!!
kakvo no name bre .. zlatna kajgana ke si napravime !!!!!!
ajde iszlagaj od tamu i vlagaj vo kajgana !!!!!!
tag >> kajgana
Инсејн , фино што си направил сојуз кајгана , ама...Insane напиша:dwa .. ke te zapalam vlagaj vo kajgana sojuz i da ti dadam osnovac !!!!!!!
kakvo no name bre .. zlatna kajgana ke si napravime !!!!!!
ajde iszlagaj od tamu i vlagaj vo kajgana !!!!!!
tag >> kajgana
Kako uspea ziti se ? Mene mi pizuva " nedozvoljeno":nesvest:Zbratko напиша:Ja sed kandidirav za vo kajgana sojuz. Se nadevam deka nekoj ke me primi![]()
head напиша:Kako uspea ziti se ? Mene mi pizuva " nedozvoljeno":nesvest:
ОК , ја средив работата , сега уште да не примат и да почнеме да растураме. Таман преку форумов ќе си се договараме и нека му ја мислат другите:pishtoldzZbratko напиша:Otidov na kajgana savez... kliknav na poslati
i mi pisue "Vec si se kandidovao kod saveza [kajgana] . Sacekaj odgovor ili povrati svoje kandidovanje."
Probaj moze ke mozesE sea ushte nekoj da me primeshe dobro ke da beshe
head напиша:А бе кај се изгуби Кајгана сојузот?
На уни 7 вика дека не постои повеќе таков сојуз:nesvest:Гледам ништо од сојузов , отидов ја у друг ...
А бе сакам у Но нејм , имаат 10 члена моментално . Ко за нов сојуз супер е. Ја во уни 3 сум во сојуз со уште 4 луѓе и сме на 200 место , а замисли шо може да се направи со 10-15 луѓе:pishtoldzZbratko напиша:U koj sojuz otide? ... Gleam nishto od naiov sojuz ... Daj i ja da se staam tamu![]()
head напиша:А бе сакам у Но нејм , имаат 10 члена моментално . Ко за нов сојуз супер е. Ја во уни 3 сум во сојуз со уште 4 луѓе и сме на 200 место , а замисли шо може да се направи со 10-15 луѓе:pishtoldz