Ogame

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
типично за Македонците, ќе му го заебиме востанието на комшијата, пошо секој сака да е војводата... ме разочаравте

зато не ве дружам

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Сердаре, не се будали, доаѓај у Но Нејм. Сојузот се базира на искрено приајтелство остварено играјки во 4 универзум. Главно сретсво за муабет е МСН месинџер. Додека да почнат нападите, моментално во најдобра позиција е dwa. Лидер е Igor (Ig@c). Сојузот ќе има највеќе 20 играчи. Моментално сме 14, иако 2-3 ќе испаднат поради неактивност повеќе од 2 дена. Најголем број сме Македонци.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
хехе, ај да се развивам ко така, некако неактивен бев вчера :р)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
kaj ste be lugeee ?

kako ide vo uni7 ? :)

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
лом не праат, исто ко тебе :)

ама тешко нив ако сјачиме

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
mene extra
do sea me nemaat napadnato
stignav do sondi za spiunaza...
malce napagam...
i taka :)
kaj vas kako e ?

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
абе се нервирам немам уште сонди .. и страв ми е да си напагам со транспортерчиња :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ja vcera napraviv sondi
inace... vaka kako informacija
ima veke luge so 4 mali laseri...
drugarce moe napadna pa se iznenadi od odbranata :)))

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
A be shoe e rabotava u NN me izbacija od sojuzot. Ja za vikendi ne sum online ... zasho mora 2 dena ... stajte 3 dena i sve ke bide OK. Moit da se ratim?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
jas treba da izgradam tehnologija za spionaza lvl2 i sondi ke imam :) ama do sega izgubiv 4 mali lovci i 2 mali trans :( toa me zakoci mnogu mnogu

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
jebesga
i ja se sejbav u eden takov napad
ali samo 1 lovec 1 trans izgubiv
:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Поради подолготрајно отсуство од нет после 1 Мај, го предавам мојот акаунт на о Гејм во 7 универзум на играч кој ќе покаже дека ќе го продолжи делото мое во рамките на No Name Wariors. Задолжително е редовно играње на играта. Останување во NNW не е задолжително но позитивно ќе влијае врз мојата одлука. Пријавите може да бидат постирани веќе веднаш на оваа тема. Дополнителни информации ќе давам навремено, и можно е да се добијат и преку mIRC, YIM и MSN.
Конечната одлука ќе ја донесам пред петок 21 Април.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Tonchie напиша:
Поради подолготрајно отсуство од нет после 1 Мај, го предавам мојот акаунт на о Гејм во 7 универзум на играч кој ќе покаже дека ќе го продолжи делото мое во рамките на No Name Wariors. Задолжително е редовно играње на играта. Останување во NNW не е задолжително но позитивно ќе влијае врз мојата одлука. Пријавите може да бидат постирани веќе веднаш на оваа тема. Дополнителни информации ќе давам навремено, и можно е да се добијат и преку mIRC, YIM и MSN.
Конечната одлука ќе ја донесам пред петок 21 Април.
:( tuuu kaj sega se desi ova :( aj valjda ke go dades na nekoj aren igrac :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Jas si izgubiv eden mal lovac do sea :) .. i top mi e mi fali mehanizam sogorevanja use eden lvl za sondi :( ali nemozam da soberam 2600 nafta .. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom